Wpis z mikrobloga

@aukolb: No i dobrze, tylko zrobi to za 3 lata, może 5 jak już będzie to zbędne faktycznie.
Dzisiaj znaczna większość słuchawek to Jack. Działają bardzo dobrze, to nikt ich nie wymienia.
  • Odpowiedz
  • 1
@fervi: nie daje sobie w kasze dmuchac a i tak aplikacje otwiera wolniej. Jedni potrzebuja telefonu responsywnego glownie do komunikatorów i dzwonienia inni wolą personalizowac telefony i bawić się oprogramowaniem - jak kto woli :-)
  • Odpowiedz
@fervi: no tak jak Ci napisałem wyżej - używam go do dzwonienia/sms/fb/komunikatory/wykopu i 4 cale, które swobodnie trzymam jednak dość małą dłonią są dla mnie idealne.
  • Odpowiedz
@JUSTd0IT: też mam dość małą dłoń, ale jak przeszedłem na 5.5" to nie wyobrażam sobie powrotu. Dużo więcej widać i jest to mocno odczuwalne.

Warto kiedyś przetestować, coś pięknego ;)
Chyba, że miałeś w ręce i olewasz
  • Odpowiedz
@fervi: bawiłem się ip 6 plus i nie orientuje się czy on jest większy/mniejszy niż inne 5.5" no i nie dałbym rady, ale po tej dyskusji różowemu polece nexusa :)
  • Odpowiedz
@JUSTd0IT: 5.5" na pewno ciężko się steruje jedną ręką, nawet mam problem z wykręceniem numeru, ale zwykle w jednej trzymam fon, a drugą wklepuję
  • Odpowiedz