Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +259
Trias +676
Ludzkość nie wynalazła jeszcze tortury wystarczająco okrutnej, żeby nadawała się dla typków, którzy wymyślili te wszystkie wyskakujące okienka, powiadomienia itp.
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
#mapa #mapy #kartografiaekstremalna #kartografia #film #filmy
A tak na serio to po co oznaczać na mapie europy fikcyjne państwa, sam sobie wymyślasz granice?
@Urbann: No, beka z tego że nie zrozumiałeś o co chodzi @wypok_user, ale nie powstrzymałeś się od wyśmiania go. Zatem prościej: Jesteś w stanie podać granicę któregokolwiek z tych państw tak dokładnie, aby móc je przenieść na mapę? Nie chodzi mi o to, że jakiś kraj zajmuje np środkową Polskę, chodzi mi o dokładną linię.