Aktywne Wpisy
Pan_Kerfus +97
Dzisiaj w Biedronce spotkała mnie miła niespodzianka. Chciałem zrobić zakupy i kupić m.in. mleko na promocji. Byłem w sklepie o 6:20, żeby mieć większe szanse na zakup produktów, które szybko znikają. I zauważyłem 2 osoby, które zaparkowały do 3 wózków sklepowych wszystkie kartony mleka, które było na promocji - cała paleta. I jakie było moje miłe zaskoczenie, gdy kasjerka im powiedziała, że klientów hurtowych nie obsługują przy kasach tradycyjnych. Mieli do wyboru
youngP +363
beka z tego matiego xdd
Najlepszym obecnie emitowanym programem podróżnicznym jest seria z Robertem Makłowiczem.
Ogarnięty człowiek ogląda jego programy bo interesuje się rozwiniętą i cywilizowaną kulturą Europy
Monarchia Habsburgów, centrum Dublina, rybackie miasteczko w Szwecji, całą seria z miastami dawnej Hanzy, Włoskie opery, staroromanskie kościoły w Armenii? Jest Wszystko W dodatku Makłowicz potrafi budować zdania złożone, ma nienaganną dykcje i nie ma skrzeczącego głosu niczym posłanka Senyszyn. Do tego Makłowicz czesto wplata #heheszki w swoje barwne wypowiedzi, Cejrowski co najwyżej was obrazi.
Cejroski to mitomam, pieprzy głupoty które pasują do jego tezy, lol Meksyk to raj na ziemi hehe o Teksasie też pieprzył głupoty o czym pisał kiedyś @Taco_Polaco.
Makłowicz to jest to! Programy Makłowicza są jak szkockiej #w----y (polecam odcinek o Edynburgu), Cejrowski to przedstawiciel kukurydzianej cziczy ze ślina starych indianek
#podroze #maklowicz #europa #takaprawda #pasta #nigdyniebylo
Komentarz usunięty przez autora
"to jest chata mokebe"
"mokebe nie płaci podatku, mokebe jest szczęśliwy"
"mokebe to muzułmanin, nie wyznaje szatana jak buddyści"
"mokebe myje dupe ręką,
Komentarz usunięty przez autora
#zawszesmieszy
@Bethesda_sucks: Idź być trollem gdzie indziej.
@KeineLust: I te jego poetyckie porównania
"Piana stoi sztywno jak nasi pod Kircholmem" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Programy Cejrowskiego są inne, nie można ich porównywać bezpośrednio, aczkolwiek są na swój sposób ciekawe. Gawędziarsko obrazują ciekawostki i życie ludzi nawet z najodleglejszych wiosek w dżungli.
To tak jakby chcieć porównywać Trabanta 601 kombi z Nysą.
I naprawdę nie rozumiem bólu czterech liter u