Wpis z mikrobloga

• 0
@alhakeem też mam zniżkę. Bilety nielimitowane na zniżkę są. Teraz nie ma dobrych horrorów, chociaż poprzedni maraton pozytywnie zaskoczył. Chodzi o towarzystwo :D
  • Odpowiedz
@parasolki: Masz rację, zapisany do nich jestem od pierwszych seansów i nawet nie przeczytałem uważnie SMSa. No właśnie przy takich horrorach jak teraz produkują to ja wolę iść na VHS Hell ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@parasolki: Z nowych horrorów? Chyba tylko serial Stranger Things był godny uwagi, bardziej wolę takie klimat niepokoju niż krwawe horrory. Oryginalny Blair Witch był pod tym względem całkiem, całkiem. Gdyby na tym maratonie pojawił się Don't Breathe, to zastanowiłbym się ;)
Wiem, że bardziej się dla ludzi idzie niż dla filmów, ale prawie 8h przed ekranem z takim repertuarem to się tym razem nie piszę.
  • Odpowiedz
@parasolki: Ja bym reflektował, gdyby to był maraton czegoś innego niż horrorów :( Ten tag trojmiejskiewykopkino będzie aktywny? Bo teraz widzę coś pusto tam

edycja: a dobra, to chyba tylko #maciejpsuje bo teraz już widzę, że coś tam pod tym tagiem jest :)
  • Odpowiedz