Aktywne Wpisy
wojstenik +135
Jak ludzie #!$%@? podróżują? Jak ktoś jest w stanie np. z #!$%@? w Polsce C polecieć do Barcelony i wiedzieć gdzie on ma iść zwiedzać? Oni to na google maps sprawdzają gdzie będą chodzić w ciągu dnia?? Jakiegoś przewodnika mają? Jak sprawdzam te fotki ludzi na fb z jakiegoś Rzymu na przykład oni tak losowo chodzą po mieście??? przez 12h? ale to trzeba mieć dynaminy w chvj na takie coś
#przegryw
#przegryw
#podludzie #motoryzacja #motocykle #pytanie
@goferek sebixy w bmw też robią wydechy z rynny.
Plebsu wśród miłośników aut i motocykli jest tyle samo i to oni się rzucają w oczy.
Słyszałeś, żeby ktoś kiedyś mówił, patrz, jak spokojnie jedzie tym autem czy motocyklem?
A jak jedzie debil to od razu rzuca się w oczy.
PROSTA
@sirdigital: #!$%@?, weź przykład drecha sebixa może na ruszt do potwierdzania swoich żali
debil, jest debilem niezależnie od pojazdu
@piotreek88: tak. Aczkolwiek trochę innymi słowami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ja za to często słysze ryczenie silników i pisk opon a rondzie niedaleko mojego domu i NIE SĄ to motocykle, a zdezelowane beemki i golfy (widziałem osobiście), tylko czego to dowodzi? Jedynie tego że sebki są kretynami
@sirdigital: to ja jestem dziwny, że takiego nie chcę? I nie chodzi mi tu o robienie dziur w wydechu czy jego zmianę. Ale 320/350 w Mercedesie nie jest aż takie cichutkie (pomruk swój robi jak dodasz gazu), a mało spalać tez nie spala.
A - no i motocyklem mi spalanie zawsze wychodzi lepsze niż autem w
@przepiorka: zależy jaki dźwięk auta masz ;) pomruk v6/v8 z chęcią bym słyszał w kabinie.
@przepiorka: :DD
Po za tym
@11mariom: zazwyczaj budowę mózgu kierowcy - bezsensowne przygazówki same się nie robią
@goferek: ale wiesz, że trzeba przygazówkę zrobić jak zmieniasz biegi w dół w motocyklu? Skrzynia nie ma synchronizatora jak w samochodzie…
Użyj opcji szukaj. Zamykam
@sirdigital #!$%@? warzywa