Aktywne Wpisy

czerwony_kmer +158
No i jak tu przejść, wie ktoś? Zgłosiłem na straż miejską, na policję i nawet napisałem do inpost.
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
źródło: IMG_1255
Pobierz
SzubiDubiDu +49
Chciałem tylko powiedzieć, że w Polsce tak około 90% infrastruktury drogowej* nie jest przystosowana pod szybką i wydajną logistykę. Większość ulic, które nas otacza było projektowane za komuny a wtedy jak chłop stanął z furmanką węgla na pół dnia na środku drogi to wszyscy to mieli w dupie bo przez ten czas przejechały 3 samochody a ludzie chodzili głównie po drodze bo chodnik nie istniał albo był krzywy jak uśmiechy naszych polityków.
I
I
źródło: b54621e714c86034f163c48ff2f2cc863c14c9e0334b379fe458167f229f5f43
Pobierz

źródło: comment_67lxbet58DMmniw73LRkmZbmsxlSduZh.jpg
Pobierzźródło: comment_WHbkvwtVlieWrxN0W5YnCdlKfwzmkHGB.jpg
Pobierzźródło: comment_htyGc0DdoV1PTNUTU2OhAGox5IQPOq26.jpg
Pobierzźródło: comment_wiKQPUVdf5OKAlApo5JM6x1KgttDH3lv.jpg
Pobierzźródło: comment_k7bnT3O4pydkGcrKhBCrwif6o1TrRzr0.jpg
Pobierzźródło: comment_iMDL9h0ReDbnGuoGAReXn6GxgMySYTKK.jpg
Pobierzźródło: comment_A4ONrZFOTv5ySesASsWhxurjIlEZnJJO.jpg
Pobierzźródło: comment_BfiGFVY7jYcNzydDYhTN7MW48OHfkjwG.jpg