Aktywne Wpisy
maku_21 +17
Czy są tu mirki które kompletnie nie znają się na naprawach auta i wszystko oddają do roboty mechanikom czy tylko ja jestem jakiś dziwny. Kompletnie się nie znam na motoryzacji pod względem napraw. Lubię samochody i ogólnie motoryzację ale nie znam się na takim grzebaniu przy furze. Niektórzy mi mówią że jeżdżenie z każdą najmniejszą p------ą do mechanika to głupota a ja po prostu wolę zapłacić ale mieć pewność że wszystko jest
Pytanie do osób które wzięły kredyt w większym mieśćie na 600+ tysięcy. Nie boicie się że stracicie pracę i szybko tak dobrze płatnej nie dostaniecie? Myślę że ktoś kto bierze tak wysoki kredyt to nie pracuję za minimalną. Co więcej nawet taka poduszka na pół roku może nie wystarczyć.
#korposwiat #kredythipoteczny #nieruchomosci #pracbaza #pracait
#korposwiat #kredythipoteczny #nieruchomosci #pracbaza #pracait
Widzisz, sam wspomniałeś, że film może się komuś podobać lub nie. Ichabodowi akurat się nie podoba, taką ma preferencję. To nie jest recenzja "obiektywnie najgorszego filmu na świecie". Pamiętajmy o The Room. :D
Ale może faktycznie, jakbym dostał od niego listę obejrzanych filmów, to by mnie zaskoczył i bym odszczekał ;) A tak to można sobie gdybać.
Dawno takiego syfu nie oglądałem i nie rozumiem jak można się tym jarać. O ile Django to dla mnie prawie django/django, to Pulp Fiction jest dla mnie słabe. Rozumiem, że może powstać film bez konkretnej fabuły i są czasem takie i niby PF takie miało być... ale wyszło słabe.
Rozumiem, że nie każdy film musi mieć fabułę, głównego bohatera (gdzie tu Vincent u w sumie ginie sobie od tak), wzniosłe teksty,