Aktywne Wpisy
Retoryk +154
dream_big +120
Cześć,
Czy chcielibyście abym przedstawiła Wam tutaj analizę tej książki? Jest ona jedną z najważniejszych książek do przeczytania w XXIw. tak uważam.
Ma wiele ciekawych wątków, tematów i chciałabym się podzielić wiedzą jaką z niej zdobyłam. Jest to antyutopia.
#ksiazki #gruparatowaniapoziomu
Czy chcielibyście abym przedstawiła Wam tutaj analizę tej książki? Jest ona jedną z najważniejszych książek do przeczytania w XXIw. tak uważam.
Ma wiele ciekawych wątków, tematów i chciałabym się podzielić wiedzą jaką z niej zdobyłam. Jest to antyutopia.
#ksiazki #gruparatowaniapoziomu
Mirki mam problem, otóż mam dodatkowy grzejnik w pokoju w postaci mojego komputera i to dosłownie. W pokoju jest taka duchota, że to masakra, strasznie dużo ciepła wydala ten komp i nie da się wysiedzieć. Mam przewiewną obudowę, ale niestety boxowe chłodzenie i procek ma 60 stopni w iddle a 80 w stresie, grafika max 70. Jakies chlodzonko dobre sprawi, ze nie bedzie tyle duchoty w pokoju? :D Oczywiscie okno otwarte 24/7.
Pierwszy błąd to okno otwarte 24h - otwierasz w nocy zamykasz w dzień koo 9tej i do 18tej masz w porządku temperaturę.
Co Ty masz za procka, że boxowe chłodzenie stwarza na nim 60°C ?
ale kurowanie procka Aymd bez kolana pokroju fortis mija się z celem..