Aktywne Wpisy
Korsir +103
Witam Yaneczku @zyjzpasji. Wiem, że to czytasz, bo sam pokazałem ci ten tag ;)
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
Spotkałem na #tinder laskę 13 lat młodszą (22 vs 35), rozmowa gadka szmatka trwa już godzinę, ona nic nie wspomina o moim wieku, luzik. Myślę, o co tu chodzi. Mówię że idę spać a ona na to - proszę porozmawiaj jeszcze ze mną, bo mam kryzys, depresję, dwubiegunowość. Z dalszej rozmowy rzeczywiście, problemy jak ch*j. Co chwila inny nastrój. Nierówno pod sufitem. I że jej sie podobam. Z twarzy bardzo
aha na zdjęciu jest podniesiony na pneumatyce, normalnie stoi nieco niżej :)
#autowizja <- mój tag o testowaniu samochodów
#mercedes #carboners #motoryzacja #samochody
- bo jak jakis idiota wymusi pierszenstwo albo we mnie wjedzie to mam duzo wieksze szanse na przezycie/ograniczenie obrazen - chodzi o stosunek mas zderzajacych sie samochodow
- dla rodziny z 2-3 dzieci jest wygodniej sie zapakowac na wakacje, latwiej jest wsadzac i wyjmowac dzieciaki bo ma sie na wysokosci rak a nie kolan
- wyzej siedzisz, wiecej widzisz przed soba,
i chcesz powiedzieć, że nie wystarczyłoby Ci do tego BWM X5, Mercedes GLE, Lexus RX i im podobne?
To, że nie widzę zastosowań dla tego typu aut nie znaczy, że bóldupię, a na pewno nie jest to powód, abyś mi ubliżał.
I b--ń boże, nie oceniam nikogo ŻADNĄ miarą, w przeciwieństwie do Ciebie, wyraziłem tylko swoje zdanie.
Sorry stary, ale #
A, no i jest duzo ładniejszy, bo wiesz, x5 i GLE to chyba jedne z najbrzydszych suvów, jedynie ten lexus taki w miarę, ale gls500 i tak ladniejszy.
Ująłeś dokładnie to, co chciałem przekazać: "Ma ochotę, ma kasę" - i właśnie dla takich ludzi jest takie auto, zero RACJONALNEGO powodu wyboru, jedynie zachcianka, a wymienione przeze mnie auta mają wszystkie wymienione przez @szamo plusy, a dodatkowo lepiej jeżdżą, mniej palą, są sporo tańsze i nie mniej "imponujące".
Wygląd rzecz gustu - nie dyskutuję,
"Mi się nie podobają a gdybym miał dość pieniędzy to kupiłbym sobie takiego." <- a po co? :D
@szamo: to ciekawe dlaczego już crossovery gorzej się prowadzą niż odpowiedniki w sedanie/kombi
np. V70, XC70, XC90, które w poprzednich wersjach ma wspólne elementy zawieszenia
@siwy9898: napisałeś tylko że nie rozumiesz, a niektórzy już musieli pisać o małych benizach