Aktywne Wpisy
alkoJezus +413
saakaszi +1576
JA PxxxxxxE, CZY WY TO WIDZICIE!
Ponad 576 mln zł agencja decyduje się przeznaczyć na zakup agregatów prądotwórczych. Na ich dostawcę, bez żadnego postępowania przetargowego, wybiera świeżo powstałą komandytowo-akcyjną spółkę Seltet z Warszawy, firmę bez doświadczenia w obrocie tego typu sprzętem.
Dostarczaniem agregatów prądotwórczych dla walczącej z Rosją Ukrainy RARS chwaliła się na swojej stronie internetowejRządowa Agencja Rezerw Strategicznych
Założycielem i komplementariuszem Seltet jest Paweł Szopa. Wspólniczką jego matka Wiesława, na którą
aha na zdjęciu jest podniesiony na pneumatyce, normalnie stoi nieco niżej :)
#autowizja <- mój tag o testowaniu samochodów
#mercedes #carboners #motoryzacja #samochody
@pussyrider: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A auto rzeczywiście #!$%@? (ʘ‿ʘ)
@thampel5: jak ktoś ma gdzie takie bydlę parkować to czemu nie? Wygodnie się wsiada i wysiada, siedzisz wysoko i widzisz więcej nad dachami innych samochodów. Dobre do miasta, bo na trasie już opory robią swoje a przez to że jest wysoki to mało stabilne na zakrętach. No i do miasta dobre do momentu kiedy zechcesz zaparkować na
@Mtl50: już spieszę z wytłumaczeniem:
Nie ma za co.
@damian_co_dalej:
@fanatic:
@AliNilA:
@HaDwaO: Przecież OP nigdzie nie napisał że kupił to auto, a tylko że odebrał, prawdopodobnie do testów. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@damianooo5: a jeżeli mnie stać na bmw x5 I gen a mimo wszystko wolę serie 5 to też mam ból dupska?
Ja we wrześniu biorę grand cherokee srt.
Jest trochę szybszy ale jestem ciekawy jakie ci wyjdzie spalanie. Daj znać i porównam wynik z mojego srt ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@WuDwaKa: Tamten stary owszem ale do tego tutaj GLS500 biturbo to ciezko, bo ma juz bezposredni wtrysk benzyny i nie ma za bardzo instalacji pod to
@Mr_Przemyslaw: @strumienzgor:
Co nie znaczy, że bym się takim nie przejechał ( ͡° ͜ʖ ͡°)