Aktywne Wpisy
grzemiak +547
Następca Majtczaka z wczorajszego znaleziska jak widać mocno się "przejął" tym, że wylądował na w gorących na głównej...
#majtczak #bandytazkamerka #wypadek #stopcham #samochody #patologiazmiasta #patologia #prawo
#majtczak #bandytazkamerka #wypadek #stopcham #samochody #patologiazmiasta #patologia #prawo
splinter96 +98
Wg statystyk wykopu @WielkiNos założyła konto 2 lata i 8 miesięcy temu, w tym czasie miała 25000 akcji, z czego około 21500 to wpisy/komentarze. Średnio więc zamieszcza tu około 22 wpisy/komentarze dziennie.
Dlaczego @WielkiNos tak dużo czasu spędza na śmieszkowym portalu (plus na stronach, z których bierze swój content) zamiast zająć się rodzeniem dzieci i ogarnianiem rodziny? ¯\(ツ)/¯
#heheszki #bekaztwitterowychjulek #bekazwykopowychjulek #p0lka
Dlaczego @WielkiNos tak dużo czasu spędza na śmieszkowym portalu (plus na stronach, z których bierze swój content) zamiast zająć się rodzeniem dzieci i ogarnianiem rodziny? ¯\(ツ)/¯
#heheszki #bekaztwitterowychjulek #bekazwykopowychjulek #p0lka
Partner powinien być dopełnieniem naszego zajebistego życia a nie jego sensem samym w sobie.
#oswiadczenie #zwiazki dla mnie to #przegryw
@ToJaZdzich: ty to nazywasz brakiem znajomych? xD
I wtedy jest jeszcze fajniej.
@ToJaZdzich: tak
Nie znam wielu wybitnych sportowców którzy osiągnęli sukces poprzez synergię ze swoją druga połówką, raczej trenują samemu. To taki przykład dla zobrazowania.
Komentarz usunięty przez autora
Dla mnie takie myślenie jest trochę dziwne, chyba dlatego się z kimś jest, że się go lubi i lubi spędzać z nim/nią czas.
@ToJaZdzich Dla wybitnych sportowców sport to jest praca, tak jak dla Ciebie chodzenie do biura. Raczej rzadko się pracuje ze swoją drugą połową, chyba że macie razem firmę.
Jestem w związku 7 lat, od 4 lat mieszkamy razem, nigdy nie przyszłoby mi do głowy,żeby snuć takie wnioski. Właśnie w życiu chodzi o to,żeby mieć kogoś,kto Cię nie będzie nigdy w niczym ograniczał. Jeżeli czujesz,że ktoś Cię ogranicza- to nie jest osoba dla Ciebie, tyle w temacie. Przynajmniej taka jest moja wizja, mi się udało i jestem szczęśliwa.
@Nova24: 4-5 to jakiś amator, jak serial to co najmniej dwa odcinki dziennie