Aktywne Wpisy
Kroshkar +5
WTF?!
Właśnie się dowiedziałem, że są ludzie którzy nie lubią podgrzewanych siedzeń w samochodach. Ja rozumiem, że latem, bo to o masochizm już zakrawa, ale w zimie to jest coś wspaniałego jak ci po 30 sekundach od odpalenia zimnego samochodu ciepełko w dupkę grzeje (。◕‿‿◕。).
#motoryzacja #samochody
Właśnie się dowiedziałem, że są ludzie którzy nie lubią podgrzewanych siedzeń w samochodach. Ja rozumiem, że latem, bo to o masochizm już zakrawa, ale w zimie to jest coś wspaniałego jak ci po 30 sekundach od odpalenia zimnego samochodu ciepełko w dupkę grzeje (。◕‿‿◕。).
#motoryzacja #samochody

BlackWarrior +1
#ksiazki Która książka i który zbiór opowiadań King jest według was najlepsza?

W przedziale naprzeciwko mnie siedzi opalona brunetka w cętkowanych leginsach, o wyglądzie ekspedientki ze sklepu spożywczego. Już miałem ją zignorować i włączyć empetrójkę, kiedy w oczy rzuciła mi się sterta papierów, między którą znajdowała się książka o miękkiej oprawie i granatowej okładce. Wystawała na tyle, że widać było tylko część na której widniały cztery duże litery "PROC".
Pomyślałem, że może zbyt szybko ją oceniłem i wcale nie jest tak prosta, na jaką wygląda. W końcu "Proces" to klasyka światowej literatury.
Zapytałem więc:
- Przepraszam, Kafka?
- Mam chłopaka - odpowiedziała nieznajoma.
Zamknąłem mordę i przez całą drogę do Lublina już się do niej nie odezwałem. W okolicach Dęblina w końcu wyciągnęła z papierowego kopca ową książkę. Tytuł brzmiał: "Procesy obsługi klienta w dla sieci ajenckiej Żabka".
K---a mać.
#pasta #heheszki
- Przepraszam, Kafka?
- Nie, dziękuję. Wolę herbatkę.
Trzech gości siada przy stoliku, podchodzi kelner:
- Co podać?
@wetheflamers: może lubi na żabkę ?