Wpis z mikrobloga

@daray89 to nie mowa nienawiści, nie ma uchodźców ani czarnych. ( ͡° ͜ʖ ͡°) to zwykłe t-------------------e, wszyscy wegetarianie się za nich wstydzą. Bo możesz nie jeść mięsa, a możesz robić z tego j----ą szopkę i nakręcać niepotrzebną gównoburzę. ( ͡° ͜ʖ ͡°) no, ewentualnie to jacyś niedorozwinięci obrońcy praw zwierząt.
  • Odpowiedz
to zwykłe t-------------------e,

@widaczew: Oczywiście wszyscy muszą załąmywać ręce, bo co prawda pani mordowała nieco no ale była istotą nadrzędną i mordowała rasy niższe więc to się nie liczy. Ot takie zwykłe ścierowjaowe s----------e, urodziłem się człowiekiem, więc jestem k---a bogiem, klękajcie krowy i świnie, będę was żarł, jak was inni zabiją i zapakują w plastik.
  • Odpowiedz
@Twardy__twardziel: Przynajmniej jestem zdrowa psychicznie, a nie takim bęcwałem jak ty, który uważa, że pies/kurczak/cokolwiek = człowiek.

@wipuwipu: No wiadomo, że jesteś nwjwyższa a inne i gatunki są po to żeby ci służyć albo żeby je mordować. Esesmany też tak myślały. A wśród niezdrowych psychicznie wymieniasz m.in

Leonardo da Vinci (malarz, architekt, filozof, muzyk, poeta, odkrywca, matematyk, 1452-1519)

"Od wczesnych lat życia wyrzekłem się jadania mięsa. Przyjdzie czas,
  • Odpowiedz
@Twardy__twardziel: Hitler się wyrzekł mięsa i był wegetarianinem więc jesteś na jego poziomie. A twój cytat wcale nie pochodzi od Leonardo da Vinci, ale z książki Dmitri Mereżkowskiego "The Romance of Leonardo da Vinci". A książka ta jest zwykłą fikcją literacką.
  • Odpowiedz