Aktywne Wpisy
Vladimis +192
K---a jak żyć w tym kraju.
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
#bekazpodludzi
@daray89: nie ma powodu do nienawiści, to chyba zwykłe s----------e
@Maglev: Hmm a po co się można jeszcze zatrudnić w ubojni?
@wipuwipu: O ty taka wywyższona w c--j wielka, bo urodziłaś się człowiekiem. To pewnie wszystkie twoje zalety.
@Twardy__twardziel: gdzie tak napisałem?
@widaczew: Oczywiście wszyscy muszą załąmywać ręce, bo co prawda pani mordowała nieco no ale była istotą nadrzędną i mordowała rasy niższe więc to się nie liczy. Ot takie zwykłe ścierowjaowe s----------e, urodziłem się człowiekiem, więc jestem k---a bogiem, klękajcie krowy i świnie, będę was żarł, jak was inni zabiją i zapakują w plastik.
Komentarz usunięty przez autora
@theone1980: No wiadomo że różnie. Kiedyś z braku pracy robili np za strażników w Auschwitz.
@Twardy__twardziel: żeby zarabiać pieniądze
E: WOOOOW MOMENT. CZY TY WŁAŚNIE PORÓWNAŁEŚ PRACĘ W UBOJNI DO STRAŻNIKÓW W AUSCHWITZ?
@wipuwipu: No wiadomo, że jesteś nwjwyższa a inne i gatunki są po to żeby ci służyć albo żeby je mordować. Esesmany też tak myślały. A wśród niezdrowych psychicznie wymieniasz m.in
Leonardo da Vinci (malarz, architekt, filozof, muzyk, poeta, odkrywca, matematyk, 1452-1519)
"Od wczesnych lat życia wyrzekłem się jadania mięsa. Przyjdzie czas,
jest podaż i pobyt niestety, chociaż ja zawsze kurę mam ze wsi
ale czasem KFC odwiedzę, też wkurza mnie to ale cieszyć się
ze śmierci czyjeś, trochę przesada