Wpis z mikrobloga

• 156
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@Pipeinski ludzie już 5 lat temu zauważyli to o czym piszesz (ale fakt ze zjawisko ciągle sie nasila). Ja korzystam z wykopu mniej niz dawniej jak widze co tu sie dzieje. Zbyt duze stezenie osob o mentalności gimbusa
  • Odpowiedz
@Pipeinski: dobra rada: przestań wreszcie traktować wykop, jako medium warte uwagi. Konta nie usuwaj, bo mimo wszystko, gdzieś pośród licznych s-----------w, kryją się ludzie, którzy mają naprawdę łeb na karku, w róznych dziedzinach. Ich opinie mogą Ci się przydać w przyszłości. Używaj czarnych list dla wpisów i użytkowników, chociaż to i tak w stu procentach Cię na pewno nie zadowoli. Tak czy siak, bycie tutaj ma swoje korzyści, ale także
  • Odpowiedz
@Pipeinski: róbta co chceta. Ja tam mam za sobą trzy usunięte konta ( ͡° ͜ʖ ͡°) i wiem, że tu się wraca jednak po to, żeby czasem się oderwać od rzeczywistości, albo żeby znaleźć tych, których pomocy w różnych sprawach się potrzebuje. Jak chcesz, to się usuwaj. Za jakiś czas i tak wrócisz :))
  • Odpowiedz
@Pipeinski: no to p-----l wypok, bo to tylko internety! rób se swoje w życiu, a tu wbijaj jak się nudzisz. Serio, kompletnie nie rozumiem ludzi, którzy traktują wykop, jako medium opiniotwórcze :D zdystansuj się i olej podziały. Na wykopie jak w życiu, wśród gnoju znajdziesz nielicznych wartościowych ludzi
  • Odpowiedz
  • 2
@CommanderStrax Nie tyle traktuje wykopu jako medium opiniotwórcze, kompletnie nie o to chodzi. Nigdy w realnym życiu nie spotkałem się z taka nienawiścią jaka jest ostatnio na wykopie. Do tego wpisu zainspirowała mnie afera ze swobodą która teraz się dzieje
  • Odpowiedz
@Pipeinski: no nawet nie śledziłem, bo mi się nie chciało słuchać p---------a przeciwników i zwolenników jej osoby :D kieruj się swoim zdaniem, a na zdanie wykopków patrz przez palce, bez znaczenia, czy stoją po tej samej stronie co Ty, czy nie. Wykop w porównaniu do tego, o którym wspominasz, sprzed lat, jest miejscem zupełnie innym. Niestety. No ale na to nic się nie da poradzić. Nie chodzi o to, żeby
  • Odpowiedz
Mi jest zwyczajnie przykro, bo nie sądziłem że ludzie mogą mieć w sobie tyle gówna

@Pipeinski: Ja głównie dlatego tu jestem. Bo potem idę ulicą i myślę, ty, ty i ty piszecie zapewne takie posty w necie. Bo ktoś musi.
Dobrze wiedzieć jacy są ludzie.
  • Odpowiedz
@Pipeinski: też czasem coś napiszę jak poczytam o sytuacji tu czy tam,choć tyle g.. nie wylewam.Rozumiem,że niektórzy mają tu wentyl dla irytacji.Są też maczo,którzy bez hamulców każdemu chcą d---------ć,bo na przerwie ich biją i tornister wrzucają do kibla.Ignoruje.Pi prostu przyjąłem,że w przekroju społecznym są takie przypadki.Część z tego to tylko trolle.Pojawią się i znikną jak atencja przygasa.Duża część to też śmieszkowanie,czarny humor.Przyjąłem,że taki styl też bywa,nie pochylam się nad tym
  • Odpowiedz