Aktywne Wpisy
Lujdziarski +211
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
Zapomnialem Wam opowiedziec moja wczorajsza historie. Jechalem pociagiem i przez przypadek wsiadlem do 1 klasy. Konduktor poprosil zebym sie przesiadl do 2 klasy i luzik. Usiadlem z randomami w przedziale i czytam ksiazke. Mija 5 minut, ja w pelni zaabsorbowany ksiazka i wchodzi ten sam konduktor i pyta sie czy ktos sie dosiadl. Ja siedze cicho bo mnie juz kojarzy, a Grazyna taka +100kg z rodzinka pokazuje na mnie palcem i glosno sapie "ON!". Czaicie jaka trzeba miec z-----a psychike zeby tak sprzedawac wspolpasarzerow? xD Oczywiscie mialem bilet. Jak konduktor wyszedl to tylko powiedzialem jej, ze przez takie k---y jak ona w trakcie II wojny swiatowej gineli niewinni ludzie. Grazyna w szoku nie wie co powiedziec, coreczka patrzy sie na mnie, a maz Grazyny wkuwiony mowi do niej "po co sie glupia odzywasz?!" xD
@Meara: nie do konca, mialem kiedys podobna sytuacje (nie pociag z biletami, ale 1vs2(janusz grazyna) i grazyna mowila jakies randomowe rzeczy nie zwiazane z tematem a janusz sie buraczyl i byl cicho
@Re-volt: oj wydaje mi się, że właśnie nie miałeś biletu
Orze sie opa
Swoją drogą, zauważyłem, że od jakiegoś czasu (kilka ostatnich lat) jest modne w pociągach kto się dosiadł ?
Kiedyś tego nie było. Kolejna sprawa to ciągle podwyżki cen biletów w PKP. K-----a bierze.