Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +286
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
Itslilianka +3
Ile mieliście lat jak się dowiedzieliscie że przechodzenie przez jezdnię poza przejściem dla pieszych jest dozwolone, jeśli odległość od najbliższego przejścia przekracza 100 metrów? #prawojazdy #prawo #motoryzacja

Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_RtpbRPCBVShdELTY8UDtXxDJQnEf7HRi.jpg
PobierzBiada temu "kolesiowi", jeżeli jedyne, co ma do zaoferowania, to atrakcyjny i symetryczny kształt twarzoczaszki. Uwierz mi, gdyby "koleś" był mentalną s---------ą", nawet napiękniejsza czaszka i szczęka nie pomogłyby mu w niczym. Inwestuj w samorozwój, bo piękna twarzoczaszka może się zdeformować w jakimś wypadku (czego nikomu nie życzę) - a to, co wypracujesz, zostanie z tobą na zawsze.
samoocena skacze do gory, czlowiek sie rozluznia, przytula loszki jak on i sie smieja razem.
a taki piwniczak to co? nawet loszki nie dotknie, bo wie, ze nie ujdzie mu to plazem jak pieknemu
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Jarzyna
Ale loszki mogą lecieć nie tylko na wygląd. I jak na tym zbudujesz sobie
ale jakie ta dziewczyna ma wlosy! przepiekne!
( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_wuQJgOWkMGAtpO4Y3LPluky9qmgzKG3n.jpg
Pobierz@whiteglove: jak jest się niskim facetem to nie dla psa kiełbasa, zostają tylko resztki z pańskiego stołu albo enjoy twoje prawictwo a potem czarodziej. nie znam niskich loszek chcących niskiego faceta - niskie mają straszne parcie na wzrost partnera, bo nie chcą mieć
@AnonimoweMirkoWyznania: co za brednie. ja jestem niska i nienawidze wysokich facetów.