Aktywne Wpisy

ruskizydek +417
Ahh Rambo
To nie jest zwykłe kino akcji
Faktycznie późniejsze części tak, dodatkowo popkultura podbiła te wrażenie
Jednak pierwsza część to dramat, dramat opowiadający o tym jak traktowano weteranów wojennych w USA po powrocie do ojczyzny
Może dlatego jest taka dobra, ponieważ została oparta na podstawie książki
Lata 80 w pełni, zimowa aura północnych Stanów Zjednoczonych, świetna sceneria, a to wszystko okraszone bardzo dobrą muzyką Jerry'ego Goldsmitha
To nie jest zwykłe kino akcji
Faktycznie późniejsze części tak, dodatkowo popkultura podbiła te wrażenie
Jednak pierwsza część to dramat, dramat opowiadający o tym jak traktowano weteranów wojennych w USA po powrocie do ojczyzny
Może dlatego jest taka dobra, ponieważ została oparta na podstawie książki
Lata 80 w pełni, zimowa aura północnych Stanów Zjednoczonych, świetna sceneria, a to wszystko okraszone bardzo dobrą muzyką Jerry'ego Goldsmitha
źródło: temp_file6522889874162609886
Pobierz
DrCieplak +206

Znowu Java Developera do Wrocławia szukam...
Projekt dla jednego z software house`ów we Wrocławiu - polega głównie na przetwarzaniu bazy danych dla zewnętrznego klienta z branży transportowej.
Pracuje się głównie z: Java EE 7, MS SQL, SOAP, REST, Hibernate i Liferay (którego znajomość jest konieczna)
Firma chce kogoś na poziomie middle, ale podsyłamy też mocnych juniorów.
Jeżeli chodzi o stawki : do 9000 netto B2B / do 6600 brutto UoP (można negocjować)
Pracuje się na miejscu w biurze we Wrocławiu.
Szczegóły na PW :)
Phpowcy dostają duuużo mniej niż Javy, bo jest ich więcej na rynku :/
Ja już powoli zaczynam się uczyć programowania ;) Może akurat będzie mi to wchodzić.
Znajoma teraz z branży HR idzie na testera (a zrobiła tylko kurs na Testuj.pl), także przynajmniej po niej widzę, że jak się chce to
zazdroszczę informatykom 10 k, bo u mnie trzeba z 5 lat doświadczenia, żeby tyle zarabiać
(Też zazdroszczę, u mnie to nawet nie wiem czy w firmie ktokolwiek nie licząc prezesów tyle wyciąga miesięcznie)