Aktywne Wpisy
BiauekRemover +50
Ktoś z piewców pamięci złotej rybki może mi wyjaśnić dlaczego za Tuska było gorzej niż za PiSu? Nawet nie gorzej, źle po prostu, ja czasy ich kandydatury pamiętam jaki rozkwit firm i gospodarki a nie rekordy likwidacji i upadłości, o cenach nie wspominając
#wybory
#wybory
JeszczeZyje +30
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#gruparatowaniapoziomu
To co najmniej czwarty taki przypadek w ciągu tygodnia, a lewaków za gorsze rzeczy nawet nie tkną.
No dobrze, a skąd wiesz jakie poglądy posiadają nasi moderatorzy, skoro w ostatnim czasie ich skład mocno się zmienił, a tylko jeden z nich jest jawnym moderatorem? I o ile mi wiadomo - żadna z tutejszych grup politycznych nie ma do niego żadnych zastrzeżeń :-)
@kopalina: 10/10, uśmiałem się xD
@scavenger: Więcej szczegółów. Co miał zmienione? Tytuł znaleziska? Opis? Grafikę? Tagi? Zawsze staramy się w miarę naszych możliwości pomagać jeśli komuś coś nie wyjdzie przy dodawaniu znaleziska. Między innymi na tym polega rola moderatora - ma pomagać :-)
@kopalina: Rzucaj się o bana za obrażanie użytkownika. Obraź tego samego użytkownika prosząc o zdjęcie bana dla kolegi. I jeszcze macie czelność zarzucać moderacji, że banuje bez powodu XDDD
@Doctor_Manhattan: Ani ja, ani op nie obrażamy UŻYTKOWNIKA - użytkownik wykopu wkleił bzdurny i obraźliwy tekst jakiegoś kogoś z fb i wyraźnie zaznaczyłem, że do tego cytatu się odnosiłem.
ZMIAŻDŻYŁ, ZMASAKROWAŁ, ZAORAŁ, OSTRE WYSTĄPIENIE, MOCNE SŁOWA.
Bleh.