Wpis z mikrobloga

@moderacja @a__s ban dla @LooZ na 2 miesiące? Akurat w ważnym momencie dla #leczymyrozowego ? Bo merytoryczny koleś zmiażdzył jakąś amebę intelektualną, robiącą k---ę z logiki? Trochę przesadzacie z banami nawet jeśli ktoś jest "recydywą" (nie bez powodu). Ja dostałem 2 tyg (zmniejszone) bo ktoś się poczuł urażony za wpis: "strzelać bez ostrzeżenia" pod materiałem gdzie lewicowcy bezprawnie atakują służby mundurowe na granicy... lewactwo w-----a trollingiem celowo, obrażają i g---o wielkie z tego sobie robicie.
#gruparatowaniapoziomu
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@a__s: nie pamiętam o co dokładnie chodziło, ale co to ma do rzeczy? Niby moderacja jest „tajna”, ale nie do końca. Tak, łudziłem się, że anonim1133 to jakiś wyjątkowo uczynny mod jest i pisałem potem z jakąś prośbą o pomoc. O dziwo, jej nie otrzymałem.
Tutaj był fragment o podwójnych standardach przy #polityka, ale już mi się nie chce wyciągać tego kolejny raz.
Kiedyś myślałem, że macie
  • Odpowiedz
nie pamiętam o co dokładnie chodziło, ale co to ma do rzeczy?

@scavenger: Podsumowując: nie pamiętasz o co dokładnie chodziło w opisanej przez ciebie sytuacji, ale przytaczasz ją jako potwierdzenie na to, że moderatorzy są nieobiektywni. No ja Cię proszę... Zasiałeś oskarżenia, a tu się okazuje, że równie dobrze moderator mógł wtedy po prostu pomóc przypadkowemu użytkownikowi poprawić tytuł lub opis znaleziska (co robimy bardzo często, gdy woła nas autor
  • Odpowiedz
@Kapitalis: zbiórka w tej formie jest jak najbardziej libertariańska, nikt nie zmusza Cię do pomocy.

@a__s: nie wdawaj się w dyskusje bo szkoda naszego i Twojego czasu. Poprostu bądźcie bardziej obiektywni i w wolnej chwili kwestionujcie kary nałożone przez Waszych kolegów.

Możecie wprowadzić też (taki mały tip) bana na konkretne dni, albo godziny lub cykliczne kilkudniowe bany przez określony okres czasu (np bany od 12 do 19, albo
  • Odpowiedz