Aktywne Wpisy
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
DrakkainenV +158
XDDDD
#gruparatowaniapoziomu
Komentarz usunięty przez autora
Tutaj był fragment o podwójnych standardach przy #polityka, ale już mi się nie chce wyciągać tego kolejny raz.
Kiedyś myślałem, że macie
@scavenger: @anonim1133 już od dawna nie jest moderatorem
@scavenger: Podsumowując: nie pamiętasz o co dokładnie chodziło w opisanej przez ciebie sytuacji, ale przytaczasz ją jako potwierdzenie na to, że moderatorzy są nieobiektywni. No ja Cię proszę... Zasiałeś oskarżenia, a tu się okazuje, że równie dobrze moderator mógł wtedy po prostu pomóc przypadkowemu użytkownikowi poprawić tytuł lub opis znaleziska (co robimy bardzo często, gdy woła nas autor
@a__s: nie wdawaj się w dyskusje bo szkoda naszego i Twojego czasu. Poprostu bądźcie bardziej obiektywni i w wolnej chwili kwestionujcie kary nałożone przez Waszych kolegów.
Możecie wprowadzić też (taki mały tip) bana na konkretne dni, albo godziny lub cykliczne kilkudniowe bany przez określony okres czasu (np bany od 12 do 19, albo
@kopalina: Do niego to nawet nic nie pisz, koleś ma jakiś problem z Muskiem, najwyraźniej też z LooZem piszącym o Musku i bardzo, bardzo nieładnie reaguje na próby dyskusji. http://www.wykop.pl/wpis/17687385/dlaczego-nie-spuszczam-sie-nad-muskiem-jak-wiekszo/
@a__s: @anonim1133 Jako jedyny ogarniał temat w tej całej moderatorskiej kunstkamerze.
Problem w tym, że Krzysiek to zwykły kondon ( ͡º ͜ʖ͡º)
@a__s: widzę że się udało znacznie zmniejszyć wyrok,dziękuję i mam nadzieję że @LooZ się poprawi ( ͡° ͜ʖ ͡°)