Wpis z mikrobloga

• 0
@Rezix: dziękuje :) szczerze mam nawet kilka prac stworzonych w podobnym stylu, ale sa one stare z czasów gdy szukałam " swojego " stylu, jednak ostatnio stwierdziłam, ze podobał mi sie ten sposób bo był przede wszystkim szybki i przyjemny także może do niego wrócę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@martist: w sumie w rysowaniu najfajniejsze jest to, że każdy znajdzie coś dla siebie. Jakbyśmy się spotkały np. na ulicy, to pewnie wspólnie jarałbyśmy się promocjami na kredki lub pisaki, pomimo zupełnie innych preferencje co do technik.

Mi imponuje oddanie podobieństwa i wytrwałość w takim procesie fotorealistycznego rysunku (hiperrealizm kojarzy mi się z inną dziedziną sztuki, ale ja zdawałam egzamin zawodowy i takie spaczenie), aczkolwiek bliżej temu, W MOJEJ OSOBISTEJ,
  • Odpowiedz
  • 0
@naczelnysmieszek: tez tak myśle :) gdyby każdy rysował z natury lub z wyobraźni czy chociażby to samo to było by nudno :D w sztuce właśnie fajne jest to ze każdy robi co chce rysuje co chce itd bo jest tyle możliwość.... Hahah no pewnie tak :D cóż możliwe ze zle powiedziałam mówiąc ze rysuje a raczej staram sie rysować w stylu hiperrealistycznym, za dużo zdań na ten temat czytałam i
  • Odpowiedz
@Nabucho: mam nadzieje, ze jestes na tyle tworczy, ze na maturze z matematyki postanowiles nie korzystac z karty wzorow, lecz sam wzory wyprowadzales, a jak wyprowadzenia zapomniales to chociaz pisales je z glowy.
  • Odpowiedz