Logika papieża: 1. Chcesz być najbliżej ludu jak to tylko możliwe 2. Stwierdź, że #!$%@?ć ten helikopter, zróbmy coś fajnego, niech ludzie widzo 3. Wybierz samochód 4. Zablokuj wszystkie główne drogi w dwóch województwach 5. Zaprzęgnij ekstra kilka tysięcy policjantów do obsługi twojego konwoju 6. ???? 7. Szkoda słów na taką logikę.
@Wielki_Atraktor: do tego pomijając wymiar duchowy papież to w pewnym stopniu taka atrakcja turystyczna, przyjechało sporo ludzi, zobaczyło Polskę, może nawet trochę wydało pieniędzy, nietrudno da się znaleźć jakieś plusy tego a nawet jeśli nie to nie przyjeżdza co miesiąc.
Masa Kretyniczna z kolei regularnie tylko #!$%@? wszystkich, łącznie z normalnymi rowerzystami ( ͡°͜ʖ͡°)
@Twinkle: za obrażanie użytkowników w swoich archiwalnym wpisach. Niektórzy pod(li)ludzie zgłaszali moje wpisy sprzed dawien dawna tylko po to bym dostawał bana za banem. Aż do perma.
@chilling @tomekamila myślę, że raczej celowo w ostatniej chwili zmienili środek transportu ze względów bezpieczeństwa. Tzn. nagłośnili helikopter, a przygotowani byli, że pojadą golfem. Normalna zmyła dla ew. zamachowcow.
zalozmy ze masz tak do 5k pln miesiecznie do przeje*** na hobby, warunek taki ze ma byc stacjonarne (wolne mam tylko w weekend no i po 17 :P) , w promieniu powiedzmy 200 km od Warszawy czy tam Lodzi. Co bys zrobil/la? #hobby #czaswolny #lodz #warszawa
Kolejny przypadek bezmyślności ludzi. Bo przecież pimpek nie gryzie, bez kagańca, bo po co, smycz też powinni zdjąć bo jest niepotrzebna, nie? A potem jest płacz, gdy kogoś pogryzie. Kocham debili. #bekazpodludzi #pitbull #pies
1. Chcesz być najbliżej ludu jak to tylko możliwe
2. Stwierdź, że #!$%@?ć ten helikopter, zróbmy coś fajnego, niech ludzie widzo
3. Wybierz samochód
4. Zablokuj wszystkie główne drogi w dwóch województwach
5. Zaprzęgnij ekstra kilka tysięcy policjantów do obsługi twojego konwoju
6. ????
7. Szkoda słów na taką logikę.
#sdm #papiez #logikapapieza
Komentarz usunięty przez autora
Masa Kretyniczna z kolei regularnie tylko #!$%@? wszystkich, łącznie z normalnymi rowerzystami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Czyli nic się nie zgadza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@tomekamila myślę, że raczej celowo w ostatniej chwili zmienili środek transportu ze względów bezpieczeństwa. Tzn. nagłośnili helikopter, a przygotowani byli, że pojadą golfem. Normalna zmyła dla ew. zamachowcow.