Aktywne Wpisy

snowak +214

Tyrande +166
Patrząc na to co się dzieje, to oświadczam się w przekonaniu, że ciąża w Polsce to strzał w kolano.
Żeby nie było, nawet bez tej sytuacji nie chciałam mieć dzieci, ale jeśli ktoś by chciał mnie przekonać do ich posiadania, to przez te sytuację to już będzie praktycznie niemożliwe.
Jeśli tylko płód uświadczy jakiś problemów, to nie będziesz mogła z tym nic zrobić, będziesz nosić żywego trupa w sobie. Lekarze będą Cię mamić, że
Żeby nie było, nawet bez tej sytuacji nie chciałam mieć dzieci, ale jeśli ktoś by chciał mnie przekonać do ich posiadania, to przez te sytuację to już będzie praktycznie niemożliwe.
Jeśli tylko płód uświadczy jakiś problemów, to nie będziesz mogła z tym nic zrobić, będziesz nosić żywego trupa w sobie. Lekarze będą Cię mamić, że

Syn dostał chyba na 18 od rodziców prezent, była to Biblia.
Spojrzał z niesmakiem, odrzucił tę księgę i wyszedł obrażony.
Okazało się, że popełnił błąd.
W tej Biblii były kluczyki od samochodu. Jego Januszowaci rodzice zrobili test wiary.
Co z tego wynika?
Chodź do kościoła, to może wygrasz samochód.
#kazania #brygada
Inne lepsze:
Chłopak poszedł zabić swoją matkę, bo dziewczyna mu kazała przynieść jej serce matczyne. On przyniósł, a po drodze serce zaczęło do niego mówić, że wciąż go kocha. A on zrozumiał, że ta jego dziewczyna to zła kobieta.