Aktywne Wpisy

wfyokyga +79
Texas gryl były d--------e smakowo
źródło: temp_file6912045997509410554
Pobierz
BassGru +58
Chcę się tym z Wami podzielić. Uwielbiam ten portal za takie akcje jak #psiarze i chodzi mi dokładnie o ten mechanizm socjologiczny, który prowadzi do ekstremizacji w jakimś tam poglądzie. Zaczyna się od zidentyfikowania jakiegoś problemu społecznego, ekstrapolowaniu go na całą grupę społeczną, a następnie na wyeskalowaniu go poziomu absurdu, że jakiś typ będzie rzucał achtunagmi jako jego osobista wojna przeciw psom, mimo, że nie miał do nich nic miesiąc

#instagram #socialmedia
I skoro nie miałaś doświadczenia to czemu ty dostałaś to zadanie?
@karliTToO: Fajna praca. Social media presence manager :)
Edytowany
Dla mnie wielkim fenomenem jest obecna kampania reklamowa aparatów Olympus. Niedawno interesowałem się ich reklamami z lat 90. Wtedy kierowane były do branży półprofesjonalnej i profesjonalnej, zależnie od modelu. Tutaj boks, tam safari, uchwyć ten moment, gdy karatecy skaczą a bokserzy dają w ryj.
Teraz jest to marka
źródło: comment_aLaCtQV5gxrbXRm6eLtKuQa9oP6zhVv9.jpg
Pobierz@Gummy: kiedyś miałem Olympusa jeszcze w dużym 4/3 i mam do niego sentyment, jakiś czas temu poprzeglądałem co tam teraz wyszło i podpasowało
Już nie mówiąc o błędnej diagnozie, bo to, co uznajesz za potrzebę uwagi (a zatem za działanie z wektorem świat->ja), jest już de facto pełnoprawną formą komunikacji ze światem zewnętrznym (czyli ja->świat) - czy ci się to podoba, czy nie.
Polecam lektury:
http://selfiecity.net/