Aktywne Wpisy
Zielony_Minion +102
Żebym dobrze zrozumiał ta część #anastazjazgrecji #afera
1) Znaleziono ciało.
2) Złapali ciapatego, którego podejrzewają o popełnienie morderstwa.
3) Ten ciapaty mówi, że uprawiał z nią dobrowolny seks. (A co ma powiedzieć? Że ja zgwałcił? Pewnie jest nasienie potwierdzające stosunek, ale nie gwałt)
4) Wszyscy wierzą podejrzanemu o morderstwo. Że się #p0lka puściła.
Wy #!$%@? jesteście normalni?
1) Znaleziono ciało.
2) Złapali ciapatego, którego podejrzewają o popełnienie morderstwa.
3) Ten ciapaty mówi, że uprawiał z nią dobrowolny seks. (A co ma powiedzieć? Że ja zgwałcił? Pewnie jest nasienie potwierdzające stosunek, ale nie gwałt)
4) Wszyscy wierzą podejrzanemu o morderstwo. Że się #p0lka puściła.
Wy #!$%@? jesteście normalni?
niezdiagnozowany +217
My nie wiedzieli my nie chcieli my myśleli, że kobieta ma tyle praw ile stary niepotrzebny mebel. My przepraszamy.
#anastazjazgrecji
#anastazjazgrecji
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@Chaczins: jesli o 8 rano pierwsze co czlowiekowi jest potrzebne to piwo, to tak, to patolka i to ostra.
Juz nie mowiac o piciu w pociagu. I to, ze we Francji podobno maja piwo w Maku - chociaz nie spoktlam sie z tym wiec cos ci nie wierze - to nie znaczy, ze jest do oferty sniadaniowej albo chleje sie je z rana.
A sok by mógł pic w pociagu? Czemu nie piwo?
Ja o 8;30 koncze prace i to jest moj "wieczór" - czy pijąc wtedy piwo, jestem Twoim zdaniem #!$%@? patusem?
@Chaczins: albowiem zawiera alkohol.
@Chaczins: jesli caly twoj swiat sie wokol tego obraca - to tak. Jesli musisz to robic publicznie - to tak. Jesli uwazasz sie za lepszego bo walisz browary z rana - tak.
@M4ks: No to jest czystej wody patologia umysłowa, żeby imputować komuś poczucie wyższości tylko dlatego, że ma inne zwyczaje.
@Mordeusz: patologia to wlasnie zle zwyczaje...
Robienie libacji co wieczor i sranie na ulicy tez mozna nazwac "zwyczajem", a znecacie sie nad dziecmi przez pijana matke "tradycja rodzinna" - nadal bedzie to jednak patologia.
@M4ks: I jak sądzę uważasz, że każdy taki obsraniec uważa się za lepszego od ciebie... :)
@Mordeusz: Bo ja wiem czy oni cokolwiek uwazaja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poza tym gdzie ja pisze o jakiejkolwiek wyzszosci?
@M4ks: