Aktywne Wpisy
AnalnyNiszczyciel +1962
Umierasz i rodzisz się ponownie. Ostatnia cyfra po zaplusowaniu tego posta powie Ci, w jakim kraju się urodzisz.
1. Kolumbia
2. USA
3. Kazachstan
4. Włochy
5. Korea Północna
6. Hiszpania
7. Polska
8. Tadżykistan
9. Białoruś
0. Niemcy
#glupiewykopowezabawy #heheszki
1. Kolumbia
2. USA
3. Kazachstan
4. Włochy
5. Korea Północna
6. Hiszpania
7. Polska
8. Tadżykistan
9. Białoruś
0. Niemcy
#glupiewykopowezabawy #heheszki
Krulsalomon +303
Wyjechalem jeszcze jako gowniarz w wielki swiat, spedzilem w UK cale dorosle zycie, studiowalem tu, ozenilem sie - wlasnie mijaja moje ostatnie dni w tym kraju. Zawsze marzyla mi sie Kanada i tam tez zmierzamy. Mam nadzieje ze fakt iz tutejsza mentalnosc jest mi bliska, a jezyk znam bardzo dobrze ulatwia mi start i odnalezienie sie za oceanem. Nie znamy nikogo, mamy oszczednosci w kieszeni i work permit. Wish me good luck.
@Mordeusz: słowo-klucz cumplu
I to prawda, w Niemczech bez problemu można napić się piwa w pociągu, w parku czy na ulicy. Nikomu nie rozrywa
@Chaczins: Ale chodzenie po ulicach to nie siedzenie w niewielkim przedziale i smrodzenie innym ludziom przetrawionym alkoholem.
@johny-kalesonny: a jakby nasral na srodku to tez nic zlego, bo probuje sie odprezyc? Jakby zaczal walic konia, to tez, hehe, odprezenie, a komu sie nie podoba to nie musi patrzec, nie?
Sa pewne przyjete normy spoleczne - ktore, zdziwie cie, nie wziely
@johny-kalesonny: No wiec czym sie rozni? Ba, bardziej naturalne niz picie piwa, a jednak sam twierdzisz, ze dużo gorsze... wysil sie intelektualnie...
koledzy z korpo nie nadążają ze zrywaniem jarmużu i rukoli na uspokojenie
ps sommersby i fedora xD