Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mirki w #zwiazki, delikatny problem. Wczoraj mial miejsce wielki dzien bo w wieku 27lat dokonalo sie moje rozprawiczenie z dziewczyna ktora kocham (jestesmy razem 2 miesiace). Wiem, ze ona jest plotkara i na pewno poinformuje o tym fakcie swoich znajomych (wiedzieli ze bylem prawiczkiem, nie musze mowic jak glupio mi przy nich bylo, oni nie wiedzieli ze ja wiem). Z racji ze jestem bardzo wrazliwy na punkcie swojego wygladu, przejmuje sie tym co inni o mnie mowia, wlamuje sie dziewczynie na fejsa i czytam to co o mnie pisze (wiem wiem zalosne). Zawsze to byly mile rzeczy ale po wczorajszym do swojej najlepszej kumpeli napisala cos takiego "Zrobilismy to z Matim :) Chyba mu sie podobalo" po czym kolezanka zapytala "A Tobie?" Na co moj rozowy "Do XXX nie ma startu ale to chyba normalne przy piereszym razie u prawiczka nie? :D" (pod XXX jest imie jej bylego). Nie wiem co mam o tym myslec, bardzo mnie to zabolalo. Zawsze bylem odtracany przez wyglad, kazda taka uwaga boli strasznie. Mam z nia porozmawiac i przyznac sie ze ja podsluchiwalem? Mam ochote po prostu od niej odejsc po czyms takim...

#s--s #rozowepaski #feels

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

elfickiepolepszenicy: Ja pierdzielę czego ty się OPie spodziewałeś, że nie będzie obrabiać Ci d--y z koleżaneczkami jeżeli chodzi o s--s? One tak zawsze robią, tak samo jak faceci zawsze w męskim gronie gadają o seksie ze swoimi partnerkami. Pecha masz tylko w tym, że w twoim wieku bycie prawiczkiem lekko mówiąc nie było powodem do dumy, a teraz wszyscy o tym wiedzą. U kobiet akurat dziewictwo nie ma takich negatywnych konotacji.
  • Odpowiedz
Anon: Kurcze OP z jednej strony zazdroszczę (25lvl prawik here), z drugiej współczuję. Skłaniałbym się ku opcji rozstania, ale jak już pisałem wcześniej jestem niedoświadczony więc wiesz...

To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Zkropkao_Na
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: z perspektywy czasu i doświadczenia powiem Ci, że nie masz się czymś przejmować, dziewczyna normalnie napisała do przyjaciółki, a do poprzednich partnerów zawsze się porównuje, Ty też będziesz porównywał w przyszłości. nie przejmuj się, pierwszy raz najczęściej jest słaby i to jak najbardziej naturalna rzecz, nie ma się doświadczenia i tyle. a to, że był to pierwszy raz to wcale nie jest wada, wykorzystaj raczej sytuację i pozwól jej
  • Odpowiedz
  • 0
@AnonimoweMirkoWyznania Raczej to nic dziwnego, że gadała o tym z przyjaciółką. Nie powinno też dziwić, że nie było aż tak dobrze jak z jej byłym, bo pewnie już poznali siebie nawzajem, swoje upodobania itd. Póki możesz to się od niej ucz, pytaj co i jak, nauka nie pójdzie w las ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: dobrze że tam wszedłeś, inaczej żyłbyś w nieświadomości. Jak dla mnie po czymś takim byłby już koniec, bo nienawidzę plotek, a szczególnie na mój temat. Poza tym miałbym poważne wątpliwości co do tego, czy mogę jej zaufać, skoro o tak intymnych sprawach opowiada obcym ludziom i w dodatku porównuje Ciebie do innych. Nie wróży to dobrze na przyszłość.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: ale jesteście wszyscy dziwni, ja z 2 przyjaciółmi sobie opowiadamy normalnie co tam odjaniepawlamy z dziewczynami i nie widzę w tym nic złego, jeśli to zaufani kumple. Tak samo wiem, że przynajmniej 2 z moich byłych opowiadały przyjaciółkom i spoko, nie jestem hipokrytą. Weź popytaj dobrych kumpli jak zadowalają kobiety, poczytaj coś w necie, potrenuj i będziesz lepszy od jej byłego. I nie bądź c--a i nie mów jej
  • Odpowiedz
  • 0
@Izabela_Wokulska: co to znaczy obcych ludzi? To z kim wolno o seksie rozmawiać?
@AnonimoweMirkoWyznania: z tego co piszesz wynika ze jest pozytywnie nastawiona, wiec się nie martw. I przestań jej szpiegowac fejsa, mnie by szlag trafił jakbym się dowiedziała ze niebieski mi trzepal rozmowy z przyjaciółka.
  • Odpowiedz
@mojwa: k---a gdzie napisałam, ze nie wolno? Napisałam że ja z obcymi ludźmi nie wyobrażam sobie o takich rzeczach gadać. Nauczcie sie czytać ludzie...A tym bardziej nie wyobrażam sobie upokarzać partnera, chocby przed najlepszą przyjaciółką.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: skoro włamujesz się komuś w prywatne rozmowy, w dodatku całkiem normalne w przypadku przyjaciółek, to się nie dziw że dziw potem ze coś przykrego przeczytasz. Ja bym się zastanowiła na miejscu tej dziewczyny, czy chłopak który po 2 miesiącach czyta moje prywatne rozmowy to nie jakiś zakompleksiony creep
  • Odpowiedz