Aktywne Wpisy
WielkiNos +598
Kobiety kiedyś rodziły dzieci i ogarniały rodzinę, teraz się ośmieszają publikowaniem takich bredni.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #niebieskiepaski
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #niebieskiepaski
L24D +34
Mirki w #zwiazki, delikatny problem. Wczoraj mial miejsce wielki dzien bo w wieku 27lat dokonalo sie moje rozprawiczenie z dziewczyna ktora kocham (jestesmy razem 2 miesiace). Wiem, ze ona jest plotkara i na pewno poinformuje o tym fakcie swoich znajomych (wiedzieli ze bylem prawiczkiem, nie musze mowic jak glupio mi przy nich bylo, oni nie wiedzieli ze ja wiem). Z racji ze jestem bardzo wrazliwy na punkcie swojego wygladu, przejmuje sie tym co inni o mnie mowia, wlamuje sie dziewczynie na fejsa i czytam to co o mnie pisze (wiem wiem zalosne). Zawsze to byly mile rzeczy ale po wczorajszym do swojej najlepszej kumpeli napisala cos takiego "Zrobilismy to z Matim :) Chyba mu sie podobalo" po czym kolezanka zapytala "A Tobie?" Na co moj rozowy "Do XXX nie ma startu ale to chyba normalne przy piereszym razie u prawiczka nie? :D" (pod XXX jest imie jej bylego). Nie wiem co mam o tym myslec, bardzo mnie to zabolalo. Zawsze bylem odtracany przez wyglad, kazda taka uwaga boli strasznie. Mam z nia porozmawiac i przyznac sie ze ja podsluchiwalem? Mam ochote po prostu od niej odejsc po czyms takim...
#s--s #rozowepaski #feels
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Zkropkao_Na
Ciesz się, ze masz dziewczynę, od czegoś trzeba zacząć Poprawisz się z czasem.
@trustME: xDDDD
@AnonimoweMirkoWyznania: z tego co piszesz wynika ze jest pozytywnie nastawiona, wiec się nie martw. I przestań jej szpiegowac fejsa, mnie by szlag trafił jakbym się dowiedziała ze niebieski mi trzepal rozmowy z przyjaciółka.