Wpis z mikrobloga

@MyPhilosophy: Zawodowe? W późniejszym okresie było ciężko. W przychodni 3 razy w tygodniu na zastrzykach musiałem być. Ciężko znaleźć robotę ale otworzyłem mały serwis komputerowy. Wszystkie okoliczne wsie należały do mnie bo robiłem dobrze.

Osobiste - Najlepsze lata w szpitalach. Obecność w szkole 30-40% więc właściwie byłem gościem.

W szpitalach spędziłem sporo czasu. Poznałem świetnych ludzi i miałem sporo "przygód". Nie był to stracony czas ale jednak szkoda mi, że
  • Odpowiedz
@MyPhilosophy: Była opcja wycięcia ale lekarz stwierdził, że nie i koniec. Prosto z mostu pytałem "ile kosztuje" wycięcie ale nie chcieli się podjąć.

Do odwołania mam brać tabletki. Cholernie mocne. Ja się przyzwyczaiłem ale przyzwyczajanie się nie było najprzyjemniejsze
  • Odpowiedz
@MyPhilosophy: Może trafić na każdego. W każdym wieku.

Przed okulistą głowa mnie bolała. 6miesięcy. A ja głupi APAP jadłem jak cukierki zamiast do lekarza iść. Były momenty, że z bólu byłem bliski omdlenia.

6 miesięcy głowa boli ALE CO JA TAM MŁODY BÓG JESTEM. PRZEJDZIE
  • Odpowiedz
@smieszekzagranico: Miałem coś podobnego - lekkie zaburzenia wzroku i migające kształty w kształcie okręgu na lewym oku, które mieni się i zasłania widzenie. I bóle głowy. Jak się PONOĆ okazało, od "chrupania karkiem" coś mi gdzieś naciska i się dzieją takie rzeczy. A ja nadal Ibuprom w--------m. I nie strzelam karkiem, nie tak bardzo.I nadal się zdarza. Chyba czas do lekarza.
  • Odpowiedz
@MyPhilosophy: Idź jak najszybciej. Nie ma chyba ważniejszego zmysłu niż wzrok. Mógłbym nie słyszeć, nie czuć ale nie widzieć to chyba najbardziej przekichane.

Żeby przyśpieszyć polecam od razu rezonans magnetyczny. Prywatnie 800zł mnie to kosztowało w 2009roku. Ewentualnie tomograf w szpitalu. Za darmo ale czekasz w kolejce.
  • Odpowiedz
@MyPhilosophy: Nikomu nigdy nie wspominałem o tym. Wielu szczegółów nawet rodzice nie znają. Ot zwyczajnie chciałem się wygadać anonkom na mirko ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mam jeszcze parę asów w rękawie. Racibórz, Witold czy akcja na rezonansie.

Będę kiedyś na nocnych pisał resztę
  • Odpowiedz