Aktywne Wpisy
reventon +337
Mamy najfajniejsze #wszystkichswietych #1listopada w Europie jeśli nie na świecie, i nawet z tym nie dilujcie. Mimo że od lat nam wmawiano że powinniśmy się wstydzić "smutnego" święta, bo przecież gdzie indziej się tak świetnie bawią na #halloween...
Pod koniec tygodnia miałem kilka okazji rozmawiać o nadchodzącym weekendzie z ludźmi z całej Europy i nikt nie mógł uwierzyć, że zdjęcie grobów które pokazywałem, to prawdziwy obrazek
Pod koniec tygodnia miałem kilka okazji rozmawiać o nadchodzącym weekendzie z ludźmi z całej Europy i nikt nie mógł uwierzyć, że zdjęcie grobów które pokazywałem, to prawdziwy obrazek
Minieri +910
Dziś Dzień Zaduszny, czyli dzień pamięci o zmarłych bliskich. Według wierzeń najlepiej unikać wychodzenia z domu o zmroku gdyż można spotkać błąkające się dusze. Mam jednak wrażenie że dusze które ja dziś spotkałem zbłąkane nie były i trafiały tu, na stację, z określonym zamiarem. W końcu po wczorajszym Święcie Zmarłych, rodzinnych spotkaniach i wspólnym oglądaniu "Znachora" przy kotlecie przyszedł czas na powroty do domu i wygląda na to że całkiem sporo osób
Krótkie acz znaczące info!
Nasze #slaskiewykopparty nadpływa wielkimi krokami! A raczej machnięciami wioseł! A akurat w tym przypadku skrzydeł. Skrzydeł drona!
Tak, małe #chwalesie i kolejne przedstawienie sponsora!
Do zacnego grona sponsorów, którzy chcieli i chcą nas wspierać w Katowicach dołącza ekipa @webh , która się sama zgłosiła do nas i podjęła się trudnej aczkolwiek bardzo odpowiedzialnej roli - sfilmują a potem opublikują relacje video z naszego Mirkowego party!
Także drogie Różowe Paski - zakładajcie piękne kiece, NIebieskie paski - pucujcie swe drewniane nogi - będziecie filmowani i z powierzchni łajby a nad naszymi głowami będzie unosiła się mewa z podczepioną kamerą! Tzn. Dron!
____________________________________________________________________________________________________
Więc głowy wysoko w chmury i do abordażu, już 23.07.2016r,o godzinie 19:00w @Drzwi_zwane_koniem !
Więcej info:
http://slaskiewykopparty.pl/
Zapisy:
http://wykoevent.pl/event/47
____________________________________________________________________________________________________
Spam tagami:
#slaskiewykopparty #slaskiewykoppiwo #katowice #slask #gliwice #jaworzno #tychy #poznan #piwowpoznaniu #wroclaw #wroclawskiewykoppiwo #wroclawskiewykopparty #warszawa #wykopiwowarszawa #bialystok (elo @Cofko : P ) #piwobialystok #zielonagora #torun #bydgoszcz #trojmiasto #krakowskiewykopparty #krakow #wadowice #lodz #lublin oraz #sautepoleca
Komentarz usunięty przez autora
Myślałem, że to jakiś stary wpis ;V
@urwisjakichmalo: trening na ringu z kobietą? byle nie w te dni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MajsterTS: My tylko nagrywamy, co z tym zrobi organizator - nie wiem. Ale myślę, że nie będzie żadnych kompromitujących scen :)
Kur
@wielka_glowwa:
Awww!
Widzimy się?
O to wtedy!