Wpis z mikrobloga

nsfw
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nereng ładna dziewczyna, lecz moim zdaniem na pewno nie aż na tyle by wystąpić w półfinale... Bianca Suarez o wiele ładniejsza
  • Odpowiedz
@atencjon: kurczę, sama czasem oceniam kobieca urodę i wg mnie Emilia Clarke ma świetną, piękną urodę, niesamowite oczy, za to blondi jak blondi.. przeciętna do bólu. Naprawdę faceci wolą takie stereotypowe i przeciętnej urody kobiety? Zaskakuje mnie to. Chyba że jest tu jakiś szerszy kontekst, którego nie znam.
  • Odpowiedz
@AveNergal: Kisnę z takich wypowiedzi. Specjalista od wszystkiego się znalazł. Owszem, uwielbiam GoT, ale uważam Clarke za totalne drewno wg. mnie kompletnie zniszczyła postać Dany, ale trzeba przyznać, że ma zjawiskową urodę.
  • Odpowiedz
  • 1
@AveNergal Chciałbym spotykać takie przeciętne dziewczyny na co dzień. To pokaż mi pannę która według ciebie nie jest przeciętna. Jesteś wielce nieobiektywny.
W tym pojedynku obie są niezłe. Wiadomo, że wygra ta która budzi większą sympatię.
  • Odpowiedz
@MrSknerus: Mocno przeciętny typ urody. Tak naprawdę taką urodę ma bardzo dużo kobiet, które mijasz codziennie na ulicy. Tyle, że Clarke ma stylistów i makijażystów i dlatego trochę lepiej wygląda.
  • Odpowiedz