@AveNergal: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ja nawet nie oglądam GoT a i tak z tych dziewczyn co zostały Emilia jest zdecydowanie najładniejsza IMO obok Lilly Collins.
@atencjon: A ja gardzę GoT, żadnego odcinka nie oglądałem a Clark jest dla mnie spokojnie 9/10 a nawet 10/10. Taki typ urody to po prostu ideał ( ͡°͜ʖ͡°)
@atencjon: kurczę, sama czasem oceniam kobieca urodę i wg mnie Emilia Clarke ma świetną, piękną urodę, niesamowite oczy, za to blondi jak blondi.. przeciętna do bólu. Naprawdę faceci wolą takie stereotypowe i przeciętnej urody kobiety? Zaskakuje mnie to. Chyba że jest tu jakiś szerszy kontekst, którego nie znam.
@AveNergal: Kisnę z takich wypowiedzi. Specjalista od wszystkiego się znalazł. Owszem, uwielbiam GoT, ale uważam Clarke za totalne drewno wg. mnie kompletnie zniszczyła postać Dany, ale trzeba przyznać, że ma zjawiskową urodę.
@AveNergal Chciałbym spotykać takie przeciętne dziewczyny na co dzień. To pokaż mi pannę która według ciebie nie jest przeciętna. Jesteś wielce nieobiektywny. W tym pojedynku obie są niezłe. Wiadomo, że wygra ta która budzi większą sympatię.
@MrSknerus: Mocno przeciętny typ urody. Tak naprawdę taką urodę ma bardzo dużo kobiet, które mijasz codziennie na ulicy. Tyle, że Clarke ma stylistów i makijażystów i dlatego trochę lepiej wygląda.
Znacie jakieś dobre seriale komediowe z masą absurdu, żenady i czarnego humoru? Lubię The Office, Chłopaki z Baraków, U nas w Filadelfii. Nie pogardzę też bardziej slapstickowymi, skrajnie abstrakcyjnymi w stylu filmów Nielsena i Angie Tribeca. #seriale #komedia
Ja nawet nie oglądam GoT a i tak z tych dziewczyn co zostały Emilia jest zdecydowanie najładniejsza IMO obok Lilly Collins.
źródło: comment_Blm1zG9i7NRdb2OSyo1yC88ShAzqslqp.jpg
Pobierzźródło: comment_pVlvoIoGmxCeATcxma0Tkxmn5Bb5dCl1.gif
PobierzW tym pojedynku obie są niezłe. Wiadomo, że wygra ta która budzi większą sympatię.