Wpis z mikrobloga

@ralphik Mieliśmy zajebistą drabinke. Od 3minuty zaczęliśmy grać słabo, za bardzo się cofnelismy, a od 30 (bramka Portugalii) chyba już czekaliśmy na karne. Taka prawda.
  • Odpowiedz
@TymRazemNieBedeBordo z tym brakiem następców trochę przesada. A jeśli chodzi o Portugalie to wystarczy popatrzeć na statystyki naszego zespołu we wszystkich meczach, a konkretnie na statystyki strzałów celnych i niecelnych. Prawda taka że w ataku graliśmy słabo, a bez strzelania goli nie ma co liczyć na sukcesy.
  • Odpowiedz
z tym brakiem następców trochę przesada

@FantaZy:
Podaj mi obrońcę na lata, skrzydłowego obok Kapustki, śr. pom. obok Krychy, napastnika obok milika... nie ma tragedii, ale nie ma też zastępców na poziomie na teraz. dlatego uważam że to była najlepsza generacja

A jeśli chodzi o Portugalie to wystarczy popatrzeć na statystyki naszego zespołu we wszystkich meczach, a konkretnie na statystyki strzałów celnych i niecelnych. Prawda taka że w ataku graliśmy
  • Odpowiedz
@nith: póki co gra w rezerwach w trzeciej lidze Portugalii, ale zagrał 37 meczy. Ma już 21 lat i wg mnie w tym wieku powinien grać szczebel bądź dwa wyżej, może wypożyczenie do jakiegoś beniaminka serie a, pierwszej ligi portugalskiej, francuskiej. Ale może akurat to będzie "late bloomer".
  • Odpowiedz
@Jurigag: zgodzę się że ludziom to starcza, ale to też dobra gra naszych i jakiś sukces, niemniej trzeba czegoś więcej. nie zgodze się do końca z pompowaniem balonika, bo kadra była naprawdę dobra i dobrze grali, wystarczy to kontynuować i awans do ms będzie sprawą otwartą, ale nie zmienia to faktu że będzie ciężko i kadra się może wykruszyc.
@nith: miejmy nadzieje, ale jak ma cały sezon przesiedzieć
  • Odpowiedz
@TymRazemNieBedeBordo nazwisk nie podam bo się nie znam, bardziej mówię w takim kontekście że kurcze w całej Polsce prawie w każdej wsi jest jakaś drużyna, w miastach tych klubów na pęczki, orliki zbudowali, ligi, turnieje... No kurcze chyba coś musi z tego w końcu być? Jeśli źle myślę to proszę wyjaśnić dlaczego
  • Odpowiedz
@TymRazemNieBedeBordo: jakimś sukcesem byłby finał, obecnie jest to po prostu dobre euro i tyle, podniecanie się i wywyższanie ich ponad niebiosa nie powinno mieć miejsca, a wszyscy im dziękują itp itd jakby wracali jako mistrzowie z tego turnieju..... dla mnie to jest chore, ja bym jeszcze rozumiał taką postawę jakby to było nasze pierwsze euro w historii, no ale kuźwa bez przesady, można się cieszy że zagrali lepiej, ale całe
  • Odpowiedz