Aktywne Wpisy

Dawno noszę się z zamiarem zbudowania Samochodowego Oświetlenia Odwetowego™.
Chodzi o dodatkowe wyposażenie samochodu, umożliwiające wysłanie odpowiedzi na niejednoznaczne zapytania świetlne pochodzące od samochodów z tyłu podczas np. jazdy autostradą, gdzie nie ma możliwości przyspieszenia (to jedna z możliwych treści żądania ich osprzętu), a zjechanie na inny pas nie wprowadza żadnej zmiany dynamiki.
Dotychczas używałem strategii zjechania na ten inny pas, po czym powrotu za wykonującego zapytanie i wtedy używając fabrycznego osprzętu
Chodzi o dodatkowe wyposażenie samochodu, umożliwiające wysłanie odpowiedzi na niejednoznaczne zapytania świetlne pochodzące od samochodów z tyłu podczas np. jazdy autostradą, gdzie nie ma możliwości przyspieszenia (to jedna z możliwych treści żądania ich osprzętu), a zjechanie na inny pas nie wprowadza żadnej zmiany dynamiki.
Dotychczas używałem strategii zjechania na ten inny pas, po czym powrotu za wykonującego zapytanie i wtedy używając fabrycznego osprzętu
źródło: image
Pobierz
monox12 +36
Pamiętajcie orędownicy czarnej piguły. Jeżeli kobieta twierdzi, że nie możne znaleźć wierny facetów albo "gdzie są Ci wierni faceci bo ja znajdowała tylko chamskich i bezczelnych" to nie oznacza, że ma na myśli takich przeciętnych normalnych mężczyzn pracujących w JDG czy na UOP. O nie nie. Jej słowa znaczą tyle, że miała w swoim doświadczeniu samych chadów, co po miesiącu lub kilku porzucali taką kobietę dla innej i mieli totalnie w p-----e

źródło: comment_7moQ7HuvwkBjqRr67zH5NJGHMPJicfKN.jpg
Pobierz