Aktywne Wpisy

wersalski_kasztaniQ +176
Ale się biznesy zwijają z Polski. Ciekawe czym jest to spowodowane, nie wiem choć się domyślam( ͡º ͜ʖ͡º). Komu oni wcisną te kredyty jak nie będzie pracy? #gospodarka #pracbaza #nieruchomosci
źródło: IMG_20240416_105238
PobierzNiech mi ktoś wyjaśni, tylko zupełnie poważnie, bez wyzywania od onuc: po co w ogóle Ukraina jeszcze walczy? Za co chłopaki takie jak my gniją w okopach i giną codziennie rozrywani pociskami artyleryjskimi? Jaki to ma w ogóle jeszcze sens, opóźnienie o kilka miesięcy nadejścia życia w ruskim mirze?
- wsparcia z zachodu nie ma, tak jak nie ma jakiejkolwiek perspektywy żeby coś się w tej kwestii poważnego zmieniło,
- brak szansy
- wsparcia z zachodu nie ma, tak jak nie ma jakiejkolwiek perspektywy żeby coś się w tej kwestii poważnego zmieniło,
- brak szansy

Udzielanie się na forum, inteligentni ludzie, rozmowy prowadzone całymi dniami na różne tematy, internetowe dobre znajomości, internet dostępny dla jeszcze niewielu, wchodzisz codziennie wieczór na różne fora żeby sobie porozmawiać
już gorzej ale nadal może być
internet pełny małp, #!$%@? debile i pieniacze wszędzie, nie można z kimś porozmawiać bo cię będą obrażać, szkalować albo udawać #!$%@? debila, internet przechodzi do prawdziwego życia i wszyscy używają zwrotów z 4chana i polskich czanów, #!$%@? upadek, już nie to samo co kiedyś, wszędzie idiotki, kretyni i gimbusy
udowodnijcie mnie źle, internet w latach 96 - 2006/2007 to był nadinternet
#internet #historia #lata90 #swiat #pdk #takaprawda #ciekawostki #oswiadczenie