Wpis z mikrobloga

@josedra52: o masakra z tym. Znalazłam fajne etui, patrzę: dziura ( ͡° ʖ̯ ͡°) Pytam czy mają takie same, tylko niedziurawe. Nie, nie mają, te z dziurą lepiej się sprzedają. Poszłam sobie, wlazłam na ebay i zamówiłam za grosze etui z pełnym tyłem. Wolałam kupić stacjonarnie, żeby sobie pomacać, przymierzyć, bo wiadomo, że foty na aukcji swoje, a rzeczywistość swoje, ale akurat dobrze trafiłam (
  • Odpowiedz
Założę się, że większość tutaj się wypowiadających nawet nie miała tego telefonu w ręce. He, he nie znam się ale się wypowiem, przeczytałem coś o tym w internecie, jestem ekspertem
  • Odpowiedz
@serintakma:

hitem etui było moje poprzednie - transparentne ale z dziurką xD. Teraz mam też transparentne ale juz bez dziurki

Transparentne to może być finansowanie kampanii wielkiego patrioty Donalda J. Trumpa albo przetarg na budowę pisuaru w Kłodzku.
Słówko na dziś: przezroczyste ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@josedra52: ja nie rozumiem po co używać tych etui w telefonach. Zabezpieczają obudowę, której i tak nie widać (bo jest przecież pod etui!)
A jeżeli chodzi o utrzymanie wartości telefonów, to mysle że to ma niewielki wpływ, androidy i tak ogromnie tracą na wartości, a ajfony sa na tyle pożądane że zawsze sie sprzeda, nawet z lekko wytartą obudowa
  • Odpowiedz
Ból odbytu po raz kolejny, bo ktoś ma telefon za kilka tysięcy i nie zamierza tego ukrywać przed całym światem, żeby nie zostać osądzonym przez januszy...

@Wykoppeel1230: Wytatuuj sobie UŻYTKOWNIK IPHONE 6S na czole bo czemu miałbyś to ukrywać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz