Aktywne Wpisy
KrzysiekBee +3
Cześć Mirki,
Mam jedno pytanie. Jestem z dziewczyną 4 lata, dogadujemy się i jest między nami silna więź. Wczoraj jej znajomy ze studiów zaproponował jej pójście z nim na wesele. Zapytała mnie o swoje zdanie, ale dla mnie jest to coś zbyt dziwnego.
#zwiazki #rozowepaski
Mam jedno pytanie. Jestem z dziewczyną 4 lata, dogadujemy się i jest między nami silna więź. Wczoraj jej znajomy ze studiów zaproponował jej pójście z nim na wesele. Zapytała mnie o swoje zdanie, ale dla mnie jest to coś zbyt dziwnego.
#zwiazki #rozowepaski
Czy pozwolić dziewczynie iść na wesele z kumplem?
- Tak 15.4% (392)
- Nie 84.6% (2154)
Kopyto96 +76
20k na bootcamp, żeby zostać programistą w rok, jeszcze od razu na fullstacka, porzucenie pracy, co może pójść nie tak?xD
Jakim cudem jeszcze wszystkie te bootcampowe firmy istnieją?
#heheszki #programista15k #pracbaza #pieniadze #rozwojosobisty #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski
Jakim cudem jeszcze wszystkie te bootcampowe firmy istnieją?
#heheszki #programista15k #pracbaza #pieniadze #rozwojosobisty #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski
Krótsze to samotne, popołudniowe, a dłuższe w towarzystwie - jeden kolega przeciągnął mnie tak po górkach, że chciało mi się płakać ze zmęczenia (na moim rowerze jest za ciężko na tyle przewyższeń - następnym razem sprawdzę dokładniej co mi zaproponuje, a nie tylko obejrzę foty z ładnymi widoczkami i stwierdzę radośnie, że jadę!! (✌ ゚ ∀ ゚)☞). Z drugim kolegą błądziłam gdzieś wśród kleszczy po lesie. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Odkupił swoje winy wczorajszą setą - się siedziało na kole, to stówka w nieco ponad 4 godziny wpadła!! Fajnie, że można wyjść sobie późnym popołudniem i wykręcić sto, zanim jeszcze zdąży się porządnie ściemnić, a w głowie mojej mamy zaczną pojawiać się czarne myśli. Temperatura jest też o wiele przyjemniejsza, a więc nic tylko pedałować!!
#rowerowyrownik #100km
@Solitary_Man: Dokładniej to z ośmiu, bo jednego dnia i rano i wieczorem jeździłam. ;)
PS Dzisiaj zamiast wyjechać wieczorem, to ze znajomym wyjechaliśmy 14:30, 36 stopni do słońca ale 127 km nabite