Aktywne Wpisy
luke-mat +423
Święta się zbliżają, a więc wożenie rodziny samochodem.
Pamiętaj, jeśli rodzina powie Ci "każdy płaci za siebie" i nie chce zapinać pasów.
Masz prawo powiedzieć: "Zapinasz pasy lub wysiadasz"
80kg Pasażer za kierowcą, bez pasów, przy stłuczce przy 50km/h uderza w fotel kierowcy z siłą 2 ton
#samochody #motoryzacja
Pamiętaj, jeśli rodzina powie Ci "każdy płaci za siebie" i nie chce zapinać pasów.
Masz prawo powiedzieć: "Zapinasz pasy lub wysiadasz"
80kg Pasażer za kierowcą, bez pasów, przy stłuczce przy 50km/h uderza w fotel kierowcy z siłą 2 ton
#samochody #motoryzacja
źródło: image
Pobierz
56632 +26
źródło: Screenshot_8
Pobierz

Siedzę w .NET (C#), interesuje mnie backend, znam UWP, WinForms, LINQ, XAML, SQL, SSRS. Zastanawiam się nad:
-Entity Framework (zrobiłem parę projektów z EF, ale nie wymagały one specjalnej znajomości tego środowiska)
-WCF
-MS SQL Server (podobnie jak z EF, tylko podstawy mi były potrzebne)
-Podszlifować UWP (dopiero od 2 miesięcy siedzę w tej technologii, przeczytałem książkę i zrobiłem 1 większy projekt)
-cos innego
#csharp #programowanie #dotnet
@Dalmar Usuń konto ! TYLKO C#
C# miszcz
No i C# ma Visual Studio :)
@AB47: Do MVC nawet przeczytałem książkę, ale żadnych projektów nie robiłem. Poza tym mogę się mylić, ale MVC powoli odpada (info od kolegi frontendowca) i zazwyczaj wiąże się z
Komentarz usunięty przez autora
Może ktoś jeszcze mi doradzi?
xDD
Nawet nie chce się czepiać C#, jak dla mnie do webu był wygodniejszy niż Java (ugh, czemu ja się uczyłem Javy skoro mnie web dev ani trochę nie interesuje) gdzie muszę nastukać 200 małych obiektów w springu by cokolwiek zacząć z tworzeniem API na jsonie.
Ale Visual Studio? Przesiadka z intellijki do visuala na czas robienia w C# była jak przeprowadzka z villi
@GotoFinal: Po prostu przyznaj, że nie ogarniasz VS a nie p--------z głupoty :D