Wpis z mikrobloga

bankomat mi zjadł kartę z #mbank z info że ją zablokowałem w banku :/, infolinia nie działa a ja bez karty i pieniedzy

storn tez nei dziala za bardzo
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Cytowany tekst...

No właśnie. Nie jesteś w posiadaniu karty, a w takim wypadku Twoim obowiązkiem jest jej zastrzeżenie.

@MichaelT128: no tak, ale skoro to bankomat zjadł? jeszcze twierdząc, że to dlatego, że zablokowana? Gdyby nie Twój wpis, to ja bym zgłaszał reklamację, że mi bankomat kartę zabrał. Co bym ryzykował?
  • Odpowiedz
Współczuję posiadaczom kont w mBanku. Po różnych ostatnich numerach to powinien być mocny kopniak w jaja dla bankowców, że o klientów jednak trzeba dbać i to bank jest dla nich a nie oni dla niego...

Ze szczerego męskiego serca współczuję koledze, który na FB pisze że chciał płacić za kolację z nowo poznaną dziewczyną... Chyba nici z ciupcianka dzisiaj...
  • Odpowiedz
współczuję koledze, który na FB pisze że chciał płacić za kolację z nowo poznaną dziewczyną...

@YogiYogi: Bardzo szybko ją pozna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@wiecejszatana: @ZespolmBanku: no oczywiscie ze Wy jako klienci zaplacicie... Przeciez mbank sie wezystkiego wyprze i powie ze afeee rozdmuchal wypok i rece umyte. A tak na serio to dzisiejsza sytuacja uchronila mnie przed zalozeniem u nich konta i wziecia tam kredytu... Ufffff... Dzieki!
  • Odpowiedz
Czy możecie mi powiedzieć co takiego ma mBank a nie ma inny bank? Pytam z ciekawości, mam konta w 3 różnych bankach, ale każdy z moich znajomych z mBanku uciekał szybciej niż założył tam konto.
  • Odpowiedz
@KotoFan: tak swoją drogą, niby ogólnopolska awaria, a ja wlasnie mam paragon ze okolo 19:30 placilem zblizeniowo kartą i bez problemu przeszło. Ciekawe czy to kwestia tego, ze zblizeniowo, czy moze terminal w sklepie był 'offline' :D farcik
  • Odpowiedz
@yacolek: Sporo sklepów (żabka, fresh market) mają terminale offline. Mi z tych sklepów ściąga kasę z konta średnio po 3 - 4 dniach dopiero. Pytanie do ekspertów: czy to kwestia terminala czy mojej starej karty? Bo obie wersje już słyszałem.
  • Odpowiedz
Mi z tych sklepów ściąga kasę z konta średnio po 3 - 4 dniach

@PawelPe: raczej z większosci transakcji kartą sciąga po kilku dniach, ale od momentu zakupu wisi z kłódką blokada, a transakcja nie jest rozliczona. Gdyby terminal był offline, to bys nawet nie zobaczył tego na wykazie przez jakiś czas.
  • Odpowiedz
Zapraszamy do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego. Chętnie odpowiemy na pytania dotyczące naszej oferty.

@ZespolmBanku: Z--------y. Zapraszamy do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego. Chętnie odpowiemy na pytania dotyczące naszej oferty.
  • Odpowiedz