Aktywne Wpisy
haloczymnieslychac +227
#zwiazki
Dzisiaj laska, która nie chciała mnie w technikum (13 lat temu) napisała do mnie, że z-----a, że wtedy wybrała innego. Ja dzisiaj mam swoje mieszkanie, samochód i spoko pracę XD I napisała wprost, że żyje w biedzie ze swoim przemocowym facetem, a ja zaradny chłop i, że gdyby wtedy wybrała mnie to teraz żyłaby normlanie XD (k---a, gdyby mnie wybrała to ja bym teraz był tym przemocowym facetem pewnie
Dzisiaj laska, która nie chciała mnie w technikum (13 lat temu) napisała do mnie, że z-----a, że wtedy wybrała innego. Ja dzisiaj mam swoje mieszkanie, samochód i spoko pracę XD I napisała wprost, że żyje w biedzie ze swoim przemocowym facetem, a ja zaradny chłop i, że gdyby wtedy wybrała mnie to teraz żyłaby normlanie XD (k---a, gdyby mnie wybrała to ja bym teraz był tym przemocowym facetem pewnie

Moseva +21

Zapowiada się mocarny soundtrack do Suicide Squad.
Najnowsza wersja The Life of Pablo wzbogacona o Saint Pablo jest już dostępna na spotify i innych serwisach streamingowych.
#kanyewest #muzyka #suicidesquad #rap
batman vs superman to fajny film(swietny affleck!!), troche stracil na tym ze go tak strasznie skrocili i troche przez to wydaje sie byc chaotyczny, moze jakas wersja rezyserska to naprawi, typowe u snydera, hehe
źródło: comment_XS0m9Tbbi1Y4jyvyrsZy5b2YtG6wfW9o.gif
Pobierz