Aktywne Wpisy
Teuvo +28
cholerne pistacje
jak zjem kilka to nie potrafię się opanować i przerwać konsumpcji
zjadłem całe opakowanie 300g
a
jak zjem kilka to nie potrafię się opanować i przerwać konsumpcji
zjadłem całe opakowanie 300g
a
kiszony_Pomidor +13
#imigranci #uchodzcy #islam #neuropa #4konserwy #polityka #statystyka
@CrtZ: i niech tak pozostanie
I wbrew temu co sugerujesz nie usuwam postów przedstawiających inne poglądy, to że nie umiesz prowadzić kulturalnej dyskusji w przeciwieństwie do większości komentujących to Twój problem
Polecam zapoznać się z terminem imigrant ekonomiczny, socjalny i uchodźca wojenny. I jak to jest z prawe azylu itp. Potem dopiero zabierać głos, bo nie masz pojęcia o czym piszesz.
Pozdrawiam serdecznie.
@MrSernicham: Oderwane od rzeczywistości, w której żyją? A Polacy na podstawie doniesień medialnych (czy, jak kto woli, materiałów propagandowych) znają ją lepiej? Komiczne jest to, że lepiej od swojego szwagra wiesz, co sie dzieje tam, gdzie on mieszka i wmawiasz sobie, że on się "boi" ci powiedzieć prawdę. A może on ci mówi prawdę (że uchodźcy są jakimś problemem, ale
Nie. To sie nazywa "Polak madry przed szkoda"
@Andreth: Ja też. Blokada jest faktem, mówimy oczywiście o publicznych mediach. Przynajmniej w Niemczech i Danii, czyli tam gdzie mieszkałem. Znając życie, to Ty mądrzysz się z zapiecka w Polsce, prawda?
Możliwe, że tak, bo zdanie przeciętnego Niemca (jak i Polaka xD) jest takie, jakie przeczytał/usłyszał rano w TV. A jeśli ma inne to i tak będzie się bał kary za podburzanie/oskarżenia o
Komentarz usunięty przez moderatora
@PlonacaZyrafa: To skad ty, biedaku, czerpałeś informacje, jak tam mieszkałeś, w tej Korei Północnej (w Niemczech czy w Danii?) odciętej od informacji nawet z własnego kraju? W tej dziczy bez internetu i kablówki?
1. W Europie jest spokój jak makiem zasiał
2. Przyjeżdżają "uchodźcy"
3. Ludzie boją się wyjść z domu żeby ich nie wysadzili w powietrze bo regularnie są zamachy
4. Hurr durr o co tym Polakom chodzi?
Komentarz usunięty przez moderatora