Aktywne Wpisy

sonklabart +10
#zwiazki #randkujzwykopem
Poznałam ostatnio faceta i trochę piszemy. Z ciekawości sprawdziłam kogo obserwuje na instagramie i przeszły mnie ciarki żenady xd Nawet nie wiem jak to opisać, bo to nawet nie są dziewczyny z bieliźnie tylko w jakiś skąpych ubraniach gdzie na większości zdjęć na głównym planie jest ich krocze. No i ogólnie wrzucają kontent w stylu "słodka idiotka". Ja wiem, że są różne upodobania ale później faceci
Poznałam ostatnio faceta i trochę piszemy. Z ciekawości sprawdziłam kogo obserwuje na instagramie i przeszły mnie ciarki żenady xd Nawet nie wiem jak to opisać, bo to nawet nie są dziewczyny z bieliźnie tylko w jakiś skąpych ubraniach gdzie na większości zdjęć na głównym planie jest ich krocze. No i ogólnie wrzucają kontent w stylu "słodka idiotka". Ja wiem, że są różne upodobania ale później faceci

chris3d +65
Jestem tak stary, że pamiętam, że Wykop z początku był polską kopią digg.com (nawet nazwa ta sama tylko po polsku)
#ciekawostki #wykop
#ciekawostki #wykop
źródło: 1000006133
Pobierz

Nie jestem jakimś uberwygrywem i koksem, ale mam dla was takie rady. Jak chcecie zacząć zmieniać siebie to po po prostu to zróbcie. Nie od jutra, nie od przyszłego tygodnia, tylko teraz. Tak, dosłownie teraz, w tym momencie, wstajesz, wyłączasz mirko, ładujesz trampki i spodenki do plecaka i wychodzisz. Gratulacje, właśnie zrobiłeś pierwszy prawdziwy krok.
Nie chwalcie się swoimi planami zanim je w ogóle wcielicie w życie bo statystycznie pogarszacie swoje szanse. Pobudzacie w ten sposób ośrodek nagrody podświadomie dając sobie impuls "coś już zrobiłem", kiedy nie zrobiliście jeszcze nic (jest do udowodnione naukowo, nie chce mi się szukać teraz bibliografii). Pochwalcie się tutaj zmianą po fakcie, napewno przeczytacie dużo miłych słow.
Nie róbcie sobie też jakiś niesamowitych postanowień. Siłownia 3 razy w tygodniu wystarczy. Zamiast kilograma ziemniaków dziennie jedzcie pół. Nie musicie na "dzień dobry" wchodzić od razu na jakąś kosmiczną dietę której nie utrzymacie dłużej niż tydzień. Wychodzcie z przegrywu małymi krokami stawiając sobie realistyczne cele. Z czasem siłą rzeczy zdobądziecie wiedzę co jest dla was dobre a co nie.
Z fartem
źródło: comment_euL09SjChBlzBYgXIHevAH4epdqceWvp.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
K---a ludzie, róbcie takie rzeczy prywatnie bo potem j---e od Was hipokryzją i tagujecie #rakcontent jak ktoś wstawia swoją fotkę z siłki (czyt. wyżej).
Jeszcze lepsze jest jak chwalą się tym pod tagiem #bekazgrubasow - ooo, patrzcie jaki jestem zdystansowany, wiem że jestem grubasem, he he beka ze mnie, ale od jutra już na pewno redukcja
Nie cudujesz z fikolkami, a pod tymi tagami zna się doskonale plany treningowe więc po co?
Są dwie strony medalu- jak się człowiek pochwali to może czuć się zobowiązany by kontynuować trening bo "co ludzie powiedzą jak przestanę". Poza tym jak się komuś o tym powie to będzie to pierwszy krok do urzeczywistnienia planu bo nie będzie to już setny plan w myślach, a choć częściowo urzeczywistniony- ja tam jeżeli komuś mówię o planach lub podejściu to czuję się zobowiązany by choć trochę te plany
@maciejze: chyba że chwalą się znajomym albo ludziom w bezpośrednim otoczeniu bo wtedy się włącza ośrodek "wstyd" i wielu ludziom daje to poważnego kopa
A z reszty dobrych rad to zrezygnować z browara (trudne w okresie mistrzostw) i waga będzie leciała