@Armia_Szefernakera: Wiem, ale jakoś dalej nie chce mi się wierzyc bo po wpłacie takiej kwoty kursy na ten mecz powinny się znacznie ruszyć a nie ruszyły się ani troche :)
@cysterna: Tak, można. @pioterhiszpann: Mimo wiary w formę naszych reprezentantów jest też sporo sceptyków ( ͡°ʖ̯͡°) Sercem jednak wszyscy jesteśmy z Reprezentacją! @paruwczak: Niestety z powodów prawnych nie możemy tego zrobić. Możemy Ci jednak zdradzić, że było to zagrane w jednym z naszych punktów w południowej części Polski.
@cysterna: Tak ( ͡€ ͜ʖ͡€) Sporo chociaż nie jest rekordzistą. W ramach ciekawostki dodam, że również w punkcie naziemnym padła jakiś czas temu najwyższa wygrana w historii STS i prawdopodobnie również polskiej bukmacherki - 818 000 pln!
#bukmacherka #euro2016
źródło: comment_zp5UCQLngf04lXbhoTdRG6ryv8AtMAdz.jpg
PobierzRaczej fejk :)
Wiem, ale jakoś dalej nie chce mi się wierzyc bo po wpłacie takiej kwoty kursy na ten mecz powinny się znacznie ruszyć a nie ruszyły się ani troche :)
Komentarz usunięty przez moderatora
@pioterhiszpann: Mimo wiary w formę naszych reprezentantów jest też sporo sceptyków ( ͡° ʖ̯ ͡°) Sercem jednak wszyscy jesteśmy z Reprezentacją!
@paruwczak: Niestety z powodów prawnych nie możemy tego zrobić. Możemy Ci jednak zdradzić, że było to zagrane w jednym z naszych punktów w południowej części Polski.
Pewnie jakiemuś górolowi zostało cosik więcej dutków po długim weekendzie to se obstawił, żeby wyprać kaskę ;)