Aktywne Wpisy

olcayn +289
Myślicie, że beka0 to szczyt bezczelnego rozdawnictwa? To patrzcie #!$%@? na to XDDD
#nieruchomosci #polityka
#nieruchomosci #polityka
źródło: 1000017045
Pobierz
Kompromitacja wiejskiego cw[ ]ela.
Dzisiaj przyjechała nowa listonoszka ze zwrotem podatku dla ojca. Blondynka w moim wieku. Chuop rąbał drwa i był cały czerowny. Dziewczyna pyta się czy tu mieszka [imię i nazwisko starego] i że jest zwrot podatku. Odpowiadam, że tak i że to mój tato. Każe mi podpisać. Wylicza kasę dla ojca. Chciałem już powiedzieć jej: "Do widzenia" , a ona do mnie zagaduje.
Mówi, że dopiero zapoznaje się z
Dzisiaj przyjechała nowa listonoszka ze zwrotem podatku dla ojca. Blondynka w moim wieku. Chuop rąbał drwa i był cały czerowny. Dziewczyna pyta się czy tu mieszka [imię i nazwisko starego] i że jest zwrot podatku. Odpowiadam, że tak i że to mój tato. Każe mi podpisać. Wylicza kasę dla ojca. Chciałem już powiedzieć jej: "Do widzenia" , a ona do mnie zagaduje.
Mówi, że dopiero zapoznaje się z
źródło: gQLnlyt6SzpkDVdiH9sRVQbdE1q0z8NQ
Pobierz

https://www.facebook.com/events/133888920348738/
Giełda terrarystyczna w Krakowie 25-26 czerwca.
Ktoś się wybiera? Ktoś może bierze stolik?
Nie widzę informacji czy mają pozwolenia od PIW na sprzedaż gadów/ssaków. Zapewne będzie to giełda bezkręgowców i wystawa kręgowców?
Do giełdy jeszcze 2 tygodnie, ale nie powinna już być jakaś lista sprzedawców?
Zobacz jeszcze na plakat (pic rel). niby info o gadach jest.
Tak czytam na grupie krakowskich terrarystów i również nie mają żadnych informacji o pozwoleniu PIW.
źródło: comment_8CEAZvUMPQXc3pZSXZTfiw43klEdWA8u.jpg
Pobierzedit: na TCP nie ma żadnego info o tym