Wpis z mikrobloga

Ta atmosfera w tych klinikach płodności to jest jakiś scenariusz na film XD

baby odpicowane, chłopy jak za karę, i jeszcze rejestracja 3 kobity obok tych wszystkich pacjentów (naliczyłem z 30 osób ponad).

I cisza jak makiem zasiał, żadnego nawet radia........... A potem kobita na głos, proszę pana tu pan ma kubek na nasienie tu są drzwiczki masturbacja proszę zrobić i zadzwonić dzwonkiem.

A miejsce do walenia konia? Dosłownie obok poczekalni, (nie obok 10 metrów, tylko obok jakbyś trzy kroki zrobił takie obok!) i drzwi z dykty gdzie słychać nawet najdrobniejszy hałas XDD dodać do tego prawie 38 stopni na dworze i jedną klimę.

Nie dość że k---s nie chce stanąć to jeszcze gorąc taki bo klimy brak w pokoju, a obok słyszysz normalnie gadających ludzi. No i wychodzisz cały mokry i spocony + czerowny na ryju. I wszyscy się na ciebie patrzą i wiedza że waliłeś konia.

Ja p------e ale ekspiriens(°°

#wazektomia #niebieskiepaski
  • 164
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PiersiowkaPelnaZiol: @koneser_progresywnego_discopolo To już druga klinika XD, w pierwszej byłem w lato i oddawałem po zabiegu, to doniosłem w pojemniku sterylnym XD

też było gorąco, do tego była cisza.. i baba na caly głos przed tymi ludźmi, jak to pan przyniósł?! GDZIE TO PAN MA?? kiedy był wytrysk o której godzinie??

A ja załapałem error w mózgu i się zestresowałem i po prostu wyciąnąłem z plecaka siatkę z biedronki a w
  • Odpowiedz