Aktywne Wpisy
nowszyja +144
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

annlupin +141
pimpek typu zadowolony a co uwas
#annlupinpisze
#annlupinpisze
źródło: 20260809_133113
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 20260809_133113
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
baby odpicowane, chłopy jak za karę, i jeszcze rejestracja 3 kobity obok tych wszystkich pacjentów (naliczyłem z 30 osób ponad).
I cisza jak makiem zasiał, żadnego nawet radia........... A potem kobita na głos, proszę pana tu pan ma kubek na nasienie tu są drzwiczki masturbacja proszę zrobić i zadzwonić dzwonkiem.
A miejsce do walenia konia? Dosłownie obok poczekalni, (nie obok 10 metrów, tylko obok jakbyś trzy kroki zrobił takie obok!) i drzwi z dykty gdzie słychać nawet najdrobniejszy hałas XDD dodać do tego prawie 38 stopni na dworze i jedną klimę.
Nie dość że k---s nie chce stanąć to jeszcze gorąc taki bo klimy brak w pokoju, a obok słyszysz normalnie gadających ludzi. No i wychodzisz cały mokry i spocony + czerowny na ryju. I wszyscy się na ciebie patrzą i wiedza że waliłeś konia.
Ja p------e ale ekspiriens(╯°□°)╯︵ ┻━┻
#wazektomia #niebieskiepaski
też było gorąco, do tego była cisza.. i baba na caly głos przed tymi ludźmi, jak to pan przyniósł?! GDZIE TO PAN MA?? kiedy był wytrysk o której godzinie??
A ja załapałem error w mózgu i się zestresowałem i po prostu wyciąnąłem z plecaka siatkę z biedronki a w
@PiersiowkaPelnaZiol: trzeba bylo pokazac na j---a( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na dawnym wykopie to juz bys byl stracony za takie dzialanie hehe ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@MYexodus: zależy od kliniki, ale raczej dowolność.
@Wielka-Polska-Betonowa: #wazektomia tag jest dla tych co nie chca miec areczkow ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)