Aktywne Wpisy
Cancermoon +277
To było piękne uczucie do teraz je odczuwam
Anty_Chryst +2
Jakiś frajer nalepił mi karnego #!$%@? za złe parkowanie, a ja tylko stanąłem tak, żeby się zrównać z innym samochodem, który źle stał.
Po wyjściu wiedziałem, że źle stanąłem ale nie będę odpalał samochodu i poprawiał, jak idę na 5 minut do Lidla
No i teraz moje pytanie czy jak pójdę na policję albo straż miejską to oni coś z tym zrobią? Kamery są idealnie bo to parking lidla
Normalnie bym odpuścił
Po wyjściu wiedziałem, że źle stanąłem ale nie będę odpalał samochodu i poprawiał, jak idę na 5 minut do Lidla
No i teraz moje pytanie czy jak pójdę na policję albo straż miejską to oni coś z tym zrobią? Kamery są idealnie bo to parking lidla
Normalnie bym odpuścił
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
@Rozpustnik: to jest ten #!$%@? wykop, powiedz coś negatywnego o laskach to zaraz jesteś mizoginem, #!$%@?ą, stulejarzem, przegrywem i jeszcze coś by się znalazło.
Teraz widzicie poziom #rakcontent?
OP napisał o podstawowych rzeczach w domowym zaciszu.
A co robi różowy?
Podaje przykłady będące po prostu czystym materializmem.
( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
#dystans
Nie przejmuj się tym, co #!$%@? @zaqwsxdsa. Niektórzy wycierają sobie mordy mizoginią przy każdej okazji, bo to było przez pewien czas takie modne i trendy. Nawet jeśli nie ma ku temu podstaw. Z nadzieją chyba, że coś pożytecznego w ten sposób udowodnią.
Dość już jednak. Od
co
Bardzo nie lubię rół społecznych.
Odnośnie tego co napisałeś to dodam tylko jedno - zauważ jakie oburzenie budzi wśród white knightów i różowych wymaganie przez faceta PODSTAWOWYCH czynności, które powinna spełniać kobieta - czyli sprzątania (nikt nie każe jej sprzątać codziennie żeby wszystko lśniło, po prostu żeby potrafiła trochę ogarnąć), gotowanie (jeśli ma
W ogóle co to za ambicje w życiu xd porządek, obiad i lodzik. To podstawa, poziom z którego wychodzi każdy, niezależnie od płci, w udanym związku - podział obowiązków domowych i niewymuszony seks.
Mizoginią jest uważanie, że dobra kobieta to taka, która posprząta i pochapie dzidę. #!$%@?, wg tej definicji ukrainka
ty, ty, ty niedobra ty.