Wpis z mikrobloga

@savage44: Pod warunkiem, że przez ostatnich 10–20 lat nie uczyła się obsługi komputera i nie używała właśnie tej „winzgrozy”, bo w takim przypadku co chwilę będzie, że przez 20 lat miała cośtam w lewym górnym rogu, a teraz jest w prawym górnym i ona nie może przez to pracować. W dodatku programy pań Halinek z księgowości na przykład rzadko kiedy maja wersje na Linuxa.
  • Odpowiedz
@typowy_informatyk: a fail teraz doczytałem do końca twoją wiadomosć, to jest problem z aktualizacją która nie może się prawidłowo zainstalować i system po prostu ją wycofuje, możliwe że przez brak uprawnień. Z tego co pamiętam w domenach jakoś się konfigurowało te aktualizacje, aby instalowały się z konta admina, przynajmniej w 7.
  • Odpowiedz
@piotrulos Chodziło mi o to, że mam (miałem) najnowszą 10586, a jako update ściągała się z tego co pamiętam 10240 i potem aktualizacje jeszcze...
Wylane i tak winda 10 chodzi lepiej jak jest zainstalowana na czysto. Po aktualizacji występują problemy z indeksacją i np otwiera ci mój komputer pół godziny. Mam niezłe środowisko testowe, także mogę się pobawić :) Ja np na moim kompie mialem dysk ssd na tym win 8.1
  • Odpowiedz