#ioswykop powiecie mi wtf dzisiaj z aplikacją na iphony? Mirko w gorących po kilku wpisach się zawiesza i apka wywala się i zamyka - nie pomaga restart tel, w kółko to samo. Wejście na główna zajmuje pół minuty, a po wejściu w link ze znaleziska i cofnięciu się spowrotem wszystko zawiesza sie na kilkanaście sekund i zanim zaskoczy nic sie nie da zrobić! Do tego w kółko ten komunikat - o nawet teraz (pic rel)!
@chozi: @M4ks: @niegrzecznybobas: @Spetzanz: A ja tak z innej beczki, da się w tej aplikacji zobaczyć swoje obserwowane tagi, żeby można było sobie na któryś tapnąć i przeglądać?
@M4ks: tak, ale chodziło mi bardziej o coś jak na normalnej stronie po prawej stronie ekranu, że jest widoczna cala chmura moich tagów i sobie mogę wejść do jakiego chcę
@M4ks: @niegrzecznybobas: @Spetzanz: @tripletime: @dadas: to powiedzcie mi teraz chłopaki, a działa Wam ten GIF z poziomu aplikacji czy musicie otwierać przez safari, tak jak ja ( ͡°ʖ̯͡°)
@chozi: Czyli wersja beta wykopu - sciagasz aplikacje Test Flight z AppStore i zapisujesz sie do beta testerow appki wykopu. Wolam @brechtbakker , bo gdzies zgubilem link z wpisywaniem sie do betatesterow.
Do tego w kółko ten komunikat - o nawet teraz (pic rel)!
Ma ktoś podobnie?
iPhone 5S - najnowszy iOS.
@Moderacja @a__s: ktoś coś?
#aplikacjemobilne #ios #iphone #iphone5s
źródło: comment_UaDMD8uPT40vPwnWTS1qvhcOUh0iJir4.jpg
Pobierz@chozi: ja czasem. Czasem nie. Generalnie kaszana
Szlag by to trafił...
@brechtbakker:
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
http://www.wykop.pl/wpis/17997357/to-uczucie-kiedy-przestaje-na-chwile-pic-aby-przem/
Zgłaszałem im to z 10 razy i maja w dupie...
Wolam @brechtbakker , bo gdzies zgubilem link z wpisywaniem sie do betatesterow.