Aktywne Wpisy
hyperlink +23
Oglądasz sobie nowe auto, Opel Astra i widzisz to. Przecież takie spasowanie to jakieś nieporozumienie. Tak się teraz produkuje auta? Przecież jakbym nie wiedział, że to nowe, bezwypadkowe auto to bym pomyślał, że to blacharz po pijaku składał z przystanku autobusowego.
#motoryzacja #opel #pracaspawaczamnieprzeistacza
#motoryzacja #opel #pracaspawaczamnieprzeistacza
źródło: image
Pobierz
A330 +27
Posiadanie psa powinno być obłożone jakimś chorym, wysokim podatkiem. Tak, żeby tylko ci, co naprawdę chcą i muszą, posiadaliby psa.
Wczorajsze wyjście z dzieckiem. Las niedaleko Warszawy, niedaleko też (niestety) osiedle. I co? I g...o. Dosłownie. Las jest traktowany jak publiczna toaleta dla okolicznych psynków. W ciągu pół godziny naliczyłem z 10 psów latających bez smyczy, jedna baba srała swoim psem i nie sprzątnęła, na zwróconą uwagę powiedziała że KOMU TO PRZESZKADZA
Wczorajsze wyjście z dzieckiem. Las niedaleko Warszawy, niedaleko też (niestety) osiedle. I co? I g...o. Dosłownie. Las jest traktowany jak publiczna toaleta dla okolicznych psynków. W ciągu pół godziny naliczyłem z 10 psów latających bez smyczy, jedna baba srała swoim psem i nie sprzątnęła, na zwróconą uwagę powiedziała że KOMU TO PRZESZKADZA

#arsenal #transfery
źródło: comment_GlEbGQzvPeD4mKQ9PG6jb5anRCDf73mL.jpg
Pobierz@Dudek89: To już niestety nie są plotki.
Vardy pewnie się skusi, większe siano, wc-mistrz kraju.
@Dudek89:
Zawsze tak pisałem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Dudek89: Złożyli ofertę w wysokości klauzuli odejścia(18-20 mln funtów), o której piszą praktycznie wszystkie media i potwierdził ją również Ranieri, zaś sam Vardy otrzymał propozycję o 40k wyższego kontraktu niż ma obecnie w Leicester(80k+40k). Myślę, że przed startem euro w piątek skompletują wszystkie 3 duże transfery o których mówił Wenger i Gazidis:
- Xhaka
- Vardy
Vardy pójdzie. Ma ryzykować, że rozbiorą pół składu, a on zostanie w Leicester? Nie jest też powiedziane, że znowu zagrają sezon dający im chociażby awans do LM. A w Arsenalu przynajmniej będzie 4-ty ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wersX:
@RebekahVardy
Komentarz usunięty przez moderatora