Wpis z mikrobloga

@durielek: nie jest. poki nie ma napisu POLICJA nie jest. Moze miec oklejony i napid POLIZEI/ POLICE i nadal jest to legalne. Nie moze podszywac sie tylko pod POLSKI RADIOWOZ. Wygladac jak zagraniczny moze :)
  • Odpowiedz
no k---a raz sobie popuerdalam 160, prawilnie autem ojca #19letnibuntownik, a tu nagle motocykl z mną, równo, to ja 170, on też, ja 180 on też. Ja nagle prawy pas, mówię przepuszcze prawilniaka, a tu c--j jakaś niebieska taśma na motorze i napisane coś na P, mówię zagłada. Nagle gość redukcja, lewy i zarównał się że mną. Patrzę a tam POLSKA, a gość mi okejkę i zniknął gdzieś między
  • Odpowiedz
Jak ktoś średnio 5 razy dziennie będzie robił zamach na Twoje życie z durnym tłumaczeniem "nie zauważyłem" to zmienisz śpiewkę.

@slonski_pieron: Tak a motocykle są wszędzie... O własne bezpieczeństwo powinieneś dbać przede wszystkim Ty sam. Jeśli jeździsz jak wariat, to się nie dziw. Każdemu, kto n--------a długimi innym po oczach, dwumetrowy c--j do d--y.
  • Odpowiedz
Mijania w biały dzień też

@slonski_pieron: czy mijania oślepiają innych kierowców? I tak, część jest źle ustawiona i wtedy oślepiają, ale które nawet prawidłowo ustawione drogowe tego nie robią?
  • Odpowiedz
@danielosw: Funny fact, zdezorientowani kierowcy osobówek dają instynktownie po heblach ułatwiając motocykliście wkpmponowanoe w kufer. Moim zdaniem kamizelki tak ale nie imitacje policyjnych.
  • Odpowiedz
@Stitch: Mówię oczywiście jedynie o tym, że kierowca, który spostrzeże tak ubranego motocyklistę i skuma, że to nie policja, pomyśli o motocykliście jako złamasie i właściwie ma rację. Motocykliści i tak nie mają łatwo z kierowcami Januszami, więc po co to robić?

@windoo: Jakbyś użył mózgu i przeczytał, co tutaj pisałem, to wiedziałbyś, że czepiam się jedynie napisu.
  • Odpowiedz
@Stitch: I o to chodzi, nie rozumiem, czemu tym pejczem mają być motocykliści, wśród których, szczególnie w miastach, spotkać można wielu s---------w z przerobionymi wydechami pędzącymi 100 na godzinę osiedlowymi ulicami, któzy stanowią wrzód i utrapienie dla innych mieszkańców. Czy Janusze w samochodam mogą być na nich pejczem, jeśli zajadą im drogę w korku albo lekko pukną od czasu do czasu?
  • Odpowiedz
  • 0
@etkath a ile jest sebixow w autach co maja rynny zamiast tlumikow albo zapieprzaja ile sie da? ale zawsze hejt jest na motocykle, bo jest ich mniej i janusze utozsamiaja sie z sebixami. takie stadne zachowanie ;) moze i z--------a "ale swój", bo 4oo :)
  • Odpowiedz
@Stitch: No teraz r--------ś idiotyzmem. Motocyklistów jest znacznie mniej niż samochodów, a jednak są dużo bardziej słyszalni. I nie, samochody nie rozkręcają się do ponad 10 tysięcy obrotów na litrze szlifierskiej pojemności.

Jak słyszę głośny samochód to jest to jakiaś V-ka, która przyjemnie nisko mruczy, a nie wyje, jak stado zarzynanych cieląt.

Odpowiedz na pytanie, czy Janusze mogą pukać lekko takich skurczysynów albo zajeżdżać im drogę, jak się przeciskają w
  • Odpowiedz
  • 0
@etkath tia, a golfy 1.8 bmw e36 civici 1.4 nie badz hipokryta... duzo wiecej spedzilem czasu w środowisku samochodziarzy i nie pieprz glupot, bo zdecydowanie wiecej idiotow jest wsrod nich. Potwierdziles teze. jest mniej dlatego wiecej zwracasz uwagę JAK JUZ jedzie idiota :)

ej @urwis69 znowu ktos twierdzi, że tylko moto jest zle i używa gownoargumentow
  • Odpowiedz