Aktywne Wpisy
heksengerg +141
cyconiusz +100
Muszynianka to jest nadwoda.
Jest w normalnej cenie, czyli od 2 do 5 zł w zależności czy w sklepie czy na stacji.
W unijnych korkach zmienili je na przyczepiane jako jedni z ostatnich.
Gdy już to zrobili, korek łatwo da się oderwać i nadal korzystać jak dawniej (spoko, oddam ten korek, chcę mieć tylko komfort użytkowania).
Woda jest smaczna.
Jest w normalnej cenie, czyli od 2 do 5 zł w zależności czy w sklepie czy na stacji.
W unijnych korkach zmienili je na przyczepiane jako jedni z ostatnich.
Gdy już to zrobili, korek łatwo da się oderwać i nadal korzystać jak dawniej (spoko, oddam ten korek, chcę mieć tylko komfort użytkowania).
Woda jest smaczna.
#motocykle
@slonski_pieron: Tak a motocykle są wszędzie... O własne bezpieczeństwo powinieneś dbać przede wszystkim Ty sam. Jeśli jeździsz jak wariat, to się nie dziw. Każdemu, kto n--------a długimi innym po oczach, dwumetrowy c--j do d--y.
@11mariom: Mijania w biały dzień też, powiedz to ustawodawcy :D
@slonski_pieron: czy mijania oślepiają innych kierowców? I tak, część jest źle ustawiona i wtedy oślepiają, ale które nawet prawidłowo ustawione drogowe tego nie robią?
@windoo: Jakbyś użył mózgu i przeczytał, co tutaj pisałem, to wiedziałbyś, że czepiam się jedynie napisu.
Jak słyszę głośny samochód to jest to jakiaś V-ka, która przyjemnie nisko mruczy, a nie wyje, jak stado zarzynanych cieląt.
Odpowiedz na pytanie, czy Janusze mogą pukać lekko takich skurczysynów albo zajeżdżać im drogę, jak się przeciskają w
ej @urwis69 znowu ktos twierdzi, że tylko moto jest zle i używa gownoargumentow