Wpis z mikrobloga

@enjoi: no są gorsi, sa też również gorsze sebixy z china-xenonkami bez poziomowania, ale temat jest o motocyklistach ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak bedzie o tamtych to tez sie #!$%@? z opinią, takze spoko
@tosyu nie wiem, czy są gorsi. Długie włączają świadomie, a krzywe lampy mają z #!$%@? na stan techniczny. Obie grupy to chamy drogowe.
Pojeździj trochę na 2oo to zrozumiesz skąd się biorę długie i luźniejsze wydechy. Jak ktoś średnio 5 razy dziennie będzie robił zamach na Twoje życie z durnym tłumaczeniem "nie zauważyłem" to zmienisz śpiewkę.

@slonski_pieron: DŁUGIE NICZEGO NIE POPRAWIAJĄ.

Nie rozumiem bólu dupy że ktoś jezdzi na długich, w kamizelce, czy z fiutem na kasku. Jego sprawa. A od oslepiajacego moto i tak gorszy jest bus z dwiema lampami walacymi prosto w
Pojeździj trochę na 2oo to zrozumiesz skąd się biorę długie i luźniejsze wydechy. Jak ktoś średnio 5 razy dziennie będzie robił zamach na Twoje życie z durnym tłumaczeniem "nie zauważyłem" to zmienisz śpiewkę.

@slonski_pieron: Jezdze ostroznie i nie przeginam z predkoscia to i nikt nie chce mnie zabijac. Argument od czapy.

@slonski_pieron: Co ma jedno do drugiego? Co z tego że Ci za Tobą jadą w hałasie?

@slonski_pieron: to chyba #!$%@? jeździsz z tym swoim "doświadczeniem" jeżeli jesteś ofiarą tylu zamachów ( )
niechęć? U kogo? Insignie w trasie też wzbudzają u Ciebie niechęć? Taki motocyklista w kamizelce jest widoczny z dużo większej odległości, wcześniej go w lusterku widać, a to jest duży plus. Sam będę kupował takową, a jeżdżę tylko po mieście jakąś słabą 125

@sebawo: Oczywiście na kamizelce koniecznie musi być napisane "Polska"? Inaczej motocyklista nie jest widoczny z dużo większej odległości i nie widać go wcześniej w lusterku?

Smutne że najbardziej
@-PPP-: Jeśli coś jest głupie ale działa to nie jest głupie. Jazda motocyklem w dzisiejszych czasach to mało bezpieczne zajęcie, a dzięki takiej kamizelce kierowcy uważają na Ciebie i to wystarczający powód by ją założyć.
A jeśli problem jest o napis "Polska" to cóż, zazdroszczę takich problemów w życiu.
@etkath: Niechęć kogo do kogo? Chyba Twoją do wyciągania logicznych wniosków. Jest widoczny w takiej kamizelce i to dobrze, bo widać go z daleka, bo takie jest założenie tych odblasków. Maja one ochronić kierowców jednośladów przed ludźmi którzy choć czasem patrzą w lusterka.
@slonski_pieron: Najgorsze, ze ludzie tlumacza, ze to szkodzi, ze oslepia, podaja rzeczowe argumenty, ale nie ja bede jezdzil, bo tak i #!$%@?. Bo mi sie wydaje, ze to dobrze. Jak z tymi antyszczepionkowcami czy antyGMO, nic nie dociera, oni wiedza lepiej.

A szkoda #!$%@? gadac, szkoda strzepic ryja...