Aktywne Wpisy
Ogladacznowy +74
Największy przegryw roku, chodząca ciota w slim jeans, parobek multipli, „przyjaciel” do bycia frajerem, jak można być zaproszonym do domu, czy tucznika, czy kogoś innego, być tam, spac, robić fejm , a na koniec przerobić „biedne dziecko” i dupe kulesia u którego jesteś? Ja bym kooorwe #!$%@?…,a ten baran jajko surowe przyjmuje na ryj
#danielmagical
#danielmagical
janburner +24
Zatrważające są niektóre historie pisane tutaj przez oskarków, ale też zasłyszane od niektórych moich przystojnych znajomych. O tym jak totalnie nieznajome kobiety przychodzą do nich po wymianie kilku wiadomości na #tinder tylko po to, żeby dostać bolca. Żadnego gadania, żadnych podchodów, po prostu przychodzą, biorą do buzi, robią anal, dają się peklować na wszystkie sposoby i wychodzą często wiedząc, że nigdy się już z nimi nie zobaczą i zupełnie się z tym
#motocykle
Przepiękny tekst, uwielbiam mędrców
Bo fiut na kasku ani kamizelka nie jest uciążliwa dla nikogo, oślepianie wprost przeciwnie. Ja nie rozumiem co to jest nie do zrozumienia.
Komentarz usunięty przez autora
@slonski_pieron: DŁUGIE NICZEGO NIE POPRAWIAJĄ.
@slonski_pieron: Jezdze ostroznie i nie przeginam z predkoscia to i nikt nie chce mnie zabijac. Argument od czapy.
@slonski_pieron: Co ma jedno do drugiego? Co z tego że Ci za Tobą jadą w hałasie?
@slonski_pieron: to chyba #!$%@? jeździsz z tym swoim "doświadczeniem" jeżeli jesteś ofiarą tylu zamachów (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@sebawo: Oczywiście na kamizelce koniecznie musi być napisane "Polska"? Inaczej motocyklista nie jest widoczny z dużo większej odległości i nie widać go wcześniej w lusterku?
Smutne że najbardziej
A jeśli problem jest o napis "Polska" to cóż, zazdroszczę takich problemów w życiu.
A szkoda #!$%@? gadac, szkoda strzepic ryja...
co więcej, w przypadku takich samochodów takie malowanie karoserii jest karalne