Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@volver021: Powodzenia, jak odstawiam co jakiś czas na te pare dni to mam problemy ze snem trochę no i sny pamiętam strasznie dokładnie i są mega realistyczne. Nie za przyjemne ale po kilku dniach powinno przejść. Tłumaczę się tym, że mózg jest nieprzyzwyczajony do takiej aktywności w czasie snu, bo wcześniej był po prostu cały czas zjarany.
  • Odpowiedz
@volver021: U mnie 7 lat już mija palenia dzień w dzień z małymi przerwami. Przerwy dają niesamowicie dużo. Potrafiłem siedzieć od rana do wieczora non stop upalony, że ledwo na oczy widziałem. Jak nie palę mam dużo energii, czasami aż za dużo ale do tego potrzebna jest aktywność. Polecam ruch albo robić coś co ci sprawia przyjemność (oprócz grania i siedzenia). Nawroty ciągów z pewnością będą ale zobaczysz o ile
  • Odpowiedz
@volver021: ja tak już od prawie 20 ale robię regularnie przerwy co kilka tygodni. Właśnie chodzi o tolerancje, jak muszę wypalić całego lolka by kopnęło to znaczy, że czas na kilka dni przerwy. A ten pierwszy buch jest miodzio.
  • Odpowiedz
@volver021: Dlatego ja też przestawiłem się na weekendowe palenie. Codzienne strasznie człowieka zamula i rozleniwia, wstawanie do pracy o 7:30 jak wieczorem się kopciło to masakra jakaś.
  • Odpowiedz