Wpis z mikrobloga

@wszystko_pozajmowane: Na W10? ZiP to jest główny cel wszystkich szyder na W10 ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ale jednego nie można odmówić:
"Laski z zarządzania, laski z zarządzania, są najlepsze do ruchania" (na melodię juwenaliową)

Ergo, mnóstwo #rozowepaski i to ładnych, ale to jedyny wygryw w pójściu na ZiP ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@wszystko_pozajmowane: wszem i wobec panującym opiniom ZIP na #pwr to spoko kierunek. Owszem, nie można go porównywać z mechatroniką albo airem na mechanicznym, ale jak dobrze się zakręcisz w ichniejszych kołach naukowych i będziesz się starać to spokojnie dasz sobie w życiu rade :)
  • Odpowiedz
Ja jestem na 4 roku. Wbrew temu co dużo ludzi mówi, całkiem spoko kierunek jeśli lubisz się interesować wieloma rożnymi zagadnieniami naraz. Znam też ludzi którzy pokończyli niedawno i tych co skończyli całkiem dawno i nikt z nich kogo rzeczywiście interesuje produkcja i nie olewał tematu praktyk nie ma problemów z pracą. Parę osób rzeczywiście zarządza. Ja na razie zaczynam staż wakacyjny w dziale technicznym w całkiem znanej i lubianej firmie, zobaczymy
  • Odpowiedz
@szymon362: Jeśli jesteś w stanie wytrzymać psychicznie w fabryce to tak ( ͡º ͜ʖ͡º) Ja jakoś daje radę. Najważniejsze to żeby, nawet jak nie wiesz czemu coś nie działa, to umieć wymyśleć do tego w miarę logicznie brzmiącą teorię, tfu.... hipotezę

A tak serio, to pytaj co chcesz się dowiedzieć konkretnie, pracuje chyba na typowym stanowisku pracujących ludzi po tym kier.
  • Odpowiedz